Nezobrazují se www stránky.

Mám vytvořený účet, vytvořené www stránky pomocí Front Page s Java skripty a mám je nakopírované do webzdarma. Ale zobrazuje se pouze reklama a ostatní ne. Kde může být problém?
nikde. ja tvuj "web" vidim

btw ta mainka fotecka ma 800kb, neni to trochu terorismus?
Jo terorismus to je...taky to změním. To víš, ve vytváření www stránek jsem začátečník. Tak to jsem rád, že to funguje, ale proč se mi to na mojem compu neukazje, to nechápu.
žeby cahce prohlížeče? zkus Ctrl+F5
Nu tak to taky nejde. Ale z jinýho PC to běhá.
velikost obrázku absolutně nesouvisí s tvými znalostmi ohledně tvorby webu ;) stačí zapnout IrfanView
skaff: nenadávej mu :-))
Podíval jsem se na tu stránku, ale kromě reklamy tam nic není. Když jsem se koukal do zdroje, tak tam máš šílený mišmaš.

Reklamu máš v head, je rozdíl mezi zobrazením v IE a FF. Je zajímavé, že ve FF se úvodní stránka zobrazí, zatímco v IE - ne. Tam se zobrazí až pokud zadám např. http://ic58.wz.cz/nova_stranka_3.htm

Asi bys měl použít stránku "nova_stranka_3.htm" - jako index.htm
Ten obrázek lze zkomprimovat na takových cca 30 kB.
Reklama nemůže být přímo ve stránce rámů, je třeba ji nasměrovat do souborů, které něco zobrazují - v nastavení účtu u wz. Pak skript reklamy ze souboru index.html vymazat.
Děkuji za rady :) Pokusím se to zvládnout ;)
a nechce te se nekdo podivat na moje stranky? nemuzu zprovoznit odkaz na dalsi stranku, vsechno mam nastaveny, ve front page to jede, je to ulozeny pres ftp a presto to hlasi 404 soubor nenalezen
filip: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?18
filip:
Já jsem na uvedené stránce našel akorát odkaz na počítadlo a zmršené mailto:m@il a ve spodní části odkazy na nová_stránka_1.htm - po jejichž nakliknutí jsem se dostal elegantním přechodem na 404. Takže si projdi odkaz od Tonika.
Ahoj. nemohl by jste se někdo podívat na mýs tránky?! prosím, mě se nechcou zobrazit, jen jestli tam něco je, a co! díky moc.
Ja jeho stranky vidim
ale prvni stranka faka, a testovaci odkaz taky, jen nevim proc teda nefakaj i ty ostatni. A jaky zmrseny mailto? A ten odkaz od tonika mi moc nepichnul, pac v tom to nebude
testovaci odkaz funguje, pak je tam jenom jeden (Siemens C65). tak jaky ostatni?
zmrseny mailto: můj m@il: pcpirat@seznam.cz - zkus si na to kliknout, co to udela...
v tom to bude, jinak bych ti to nerikal (oprava: v tom to JE, ted jsem to zkousel)
filip: Sakra čti si alespoň co ti tady kdo píše - už výše jsem upozorňoval, že odkazuješ na nová_stránka_1.htm - teď pro změnu odkazuješ na nová_stránka_3.htm a divíš se, že to "nefaká".

Zmršené mailto znamená - že je tam napsaný špatný formát e-mailové adresy.

NEPOUŽÍVEJ DIAKRITIKU A MEZERY V NÁZVECH SOUBORŮ A CESTÁCH K NIM.
ja se nepokousel udelat odkaz na mail, ja ho tam proste jenom napsal,
Ale jakej je rozdil mezi testovacim odkazem a Siemens C65, kdyz sem je delal stejnym zpusobem, Proto nechapu, proc jeden de a druhej ne. Taky by to mohlo bejt tim, ze pri kopirovani stranky na serwer pres FTP me to hlasi chybu at zkontroluju jestli mam pristup ke slozce. co je to zblbost? Dyt ja sem autor slozek ne ?
no a? ja tady resim proc ten odkaz na ni nefaka
2filip: tz odkazy jsi možná dělal stejným způsobem, ale rozdíl je rozhodně v tom, že u toho odkazu Siemens C65 si použil v názvu diakritiku, což může způsobit problémy se zobrazením.
Mně osobně se stránka http://filipovo.euweb.cz/nov%E1_str%E1nka_3.htm zobrazila...
A toto - http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?18 - opravdu je odpověď na tvůj dotaz a né že ne
No jo, holt Front Page...