Už mně to začíná srá* předtim to fungovalo perfektně a teď hovn*.
Asi si udělam vlastní ftp připojení v PHP.
- nevim v čem je chyba, jestli u mě nebo u wz, ale vim, že předtim to fungovalo
a tohle nejde :(
url: ftp://odie.wz.cz
uživatel: odie.wz.cz
heslo:
myslel jsem si, že stim ftp přes PHP bude problém, ale vono ne.
nahrávam 10 souborů na jednou a jeto hned, trochu je problém s adresářama, ale jinak v poho :)
Tak to je super, ftp nefunguje at to konfiguruji jak chci. A navic jsem vcera upravoval obsah stranek a rano to dal na server a vse v pohode. Prijdu ted a to opravene je proste fuc, jako by to nekdo vymazal z mych souboru, divne... Asi prejdu jinam.. Toto je uz opravdu zly sen...
Jarda
ať dělám co dělám, vždy to napíše "hostitelský počítač nenalezen"
>:-(
jak pak mám spravovat své stránky? kde to vázne...?co dělám špatně?
muze mi nekdo prosim poradit proc mi od vcerejska prestal fungovat pristup prey FTP ?
Nevite proč když kliknu na správce souborů tak mě to vyhodí na přihlášení
Nevite proč když kliknu na správce souborů tak mě to vyhodí na přihlášení
kdyz v Total Commanderu 5.50 spustim ftp ... tak mi to najizdi ale zastavi se to kdyz to hodi to okno LIST ? a dal to nejede? Nevite co s tim? Diky za odpovedi
Jo, až do pátku 17.4. Mám dvě doménky, jedna OK vše, druhá nejde ani otevřít bez předsazení www, ftp z TC6.01 jedině postaru.
ftp.wz.cz jediné jo, (bude fungovat dočasně) :o(
ftp.cscript.wz.cz ne,
cscript.wz.cz ne,
web jo, ale po 1 kousku? Hrůza!
Přežil jsem i větší katastrofu, jinak nedám na wz dopustit, lepší nikdo zadarmo není, ale trvale bych takovou změnu bez ftp z TC nevydržel. Horší už je jenom nedostupnost adresy bez www, to kdyby mělo zůstat, tak bych skřípal zuby při překopávání všech odkazů, navštívenek ap. Snad to ale přejde.
Uz to tu bylo psano hodnekrat: cache DNS serveru vaseho ISP :/
Hele nevistohle? Nechce se mi porad zobrazovat ramec , tak cim to je
dneska jsem mel zablokovany ucet Flashgames.borec.cz za to ze 2 mesice se nezobrazil banner....... nechapu to protoze mam 200-300 navstev ( zobrazeni ) za den..... udaje z Info i z pocitadla...... muzete mi rict proc to teda bylo?
Mě se vůbec nejde přihlásit na ftp ani s ftp.neco.wz.cz a vubec nijak.Čím to je?
No me tostále nejde...zkousel jsem to stím uživ. jmenem == Nic
... někdo mi poradil at zkusim pasivni rezim == taky nic
Tak co mam delat?
Zkotrolovat firewally, proxy servery, obratit se na ISP...
Furt mi to píše: Spojení selhalo; pokračovat v činosti?
me to nejde vubec. Spatny heslo nebo user, coz je blbost protoze ho mam porad stejny. Kde je chyba?
Mam podobny problem, mam dve adresy, na jednu se muzu pripojit a na druhou ne, ta se take tvari pri pouhem zobrazeni webu, jako ze tyto stranky vubec neexistuji.
Cim to muze byt? login i heslo mam stale stejne.. HELP ! Chci aktualizovat stranky a nemuzu.
530 Login incorrect
Proč?
At se snazim jak se snazim, tak me stranky sallmi.wz.cz nejdou ani zobrazit a ani se k nim pripojit pres ftp. Co jsem tak zkousel, tak nejdou zobrazit zadne stranky s adresou neco.wz.cz. Ostatni adresy (borec.cz, unas.cz aktualne.cz ...) codej uplne v pohode. Asi ma WebZdarma nejaky problem a docela hodne by me zajimalo jakej.
Někteří se přihlašují pomocí ftp://ftp.webzdarma.cz. Ale právě v tom dělají obrovskou chybu. Když se přihlásíte pomocí ftp://vasedomena(vaše doména), už by to mělo jít.
WZ: dělejte už s tím něco, máte v tom děsnej bordel, s novým nastavením sem se už připojoval, vyměnil jsem Windows 2000 za XP a hlasí to tohle:http://amplion.wz.cz/ftp.jpg
WZ: Vy to asi neumíte řešit co ?
<HTML>to je neskutecne co si nekteri lidi dovoluji, rozhodne nehodlam pristoupit na tento styl komunikace</HTML>
LOL, dalsi talent.. Vysvetleni je nekde o par diskusi vedle...