530=chybne jmeno a nebo heslo
<marquee>kukuč!</marquee>
Nechpu to! Muze mi to nekdo vysvetlit? Mam stranky http://www.digitalni-foto.webz.cz/ - jak zni mije nova FTP adresa? Diky!
mel jsem ucet pod tekkner.unas.cz a nejde mi se dostat na web...pripojit ani pres ftp...a nemuzu se ani lognout...proste jako by mi ten ucet nekdo smazal nebo nevim...muzete mi nekde poradit?prooosiiiim
ad <<::>> :o) :
adresa ftp serveru je teď identická s uživatelským jménem, tedy pro tebe "digitalni-foto.webz.cz".
Czech-web >> nebo spíš <blink>, že jo? ;-)
je to uplne na .... tak kdy to bude
Jenom, abych se přiznal, moc to nechápu. :)
Vůbec ničemu nerozum ím a nejdou mě ani dávat na swb obrátky :-) Já jsme netechnickej tiip co mám sakra dělat?
Dallila nu to stejne co ja. Koupit si pistoli a odejit do ustrani :-).
Hele jaka je adresa na nahravani pres ftp neboli (vic nez 2Mb) ?
! Nutne Dik za kazdou pomoc !
Dobrý den, podpora má dovolenou?
jaka je adresa serveru ftp pro wz.cz me to nefakci
2X.x.X...: Tvuj login. Veliost je bez omezeni
2Tr...Xl: Po tak náročném týdnu asi jo:-)
2zajca: Tvuj login.
Tomík.
Zkoušel jsem všechny zde popsané adresy a žádná mi nefunguje. K FTP přistupuju přes Windows Commandera 5. Předtím mi to jelo normálně, teď to nejede vůbec
navim proc ale mi nejedou ani stranky...
Cus me to porad nejde at delam co delam
Mě taky nejdou ani stránky, zkuste se mi na ně někdo podívat: lotrscreensaver.wz.cz
Dík
mate v tom tedy pekny bordel... nemuzu se dostat ani do spravce souboru...
Hééééééééééééj řízci - co je to tam za zmatky? nemůžu se připojit ani přes ftp - přestože jsem si jist, že je vše o.k. (username je ftp.jb-chocen.wz.cz)
Jo a ani přes webový rozhraní se nemůžu dostat do správy složek !
Dělejte s tím něco !
I DON'T HAVE ANY WORDS.......
Zdravim, nemuzu se pripojit na ftp ani pres ftp klienta (pouzivam Windows Commander) ani pres IE (IE mi pise, ze Windows nemuze ziskat pristup k teto slozce. Presvecte se, zda je nazev souboru platny a zda mate opravneni slozku otvirat.)
zkousim adresu ftp://bh4rk.wz.cz , ftp.bh4rk.wz.cz a ve WC i bh4rk.wz.cz
a kdyz se pripojim pres www.wz.cz a kliknu na sprava souboru, tak to nenajede...
poradte plz...
Jak je možné, že stránky fider.wz.cz jsou nefunkční, v čem je problém a kde jsou?
Zdravím,když se chci podívat na mé stránky tak je to nenajide a když se chci přihlásit zde WZ tak se normálně přihlásím ale nemůžu jít do SPRÁVCE SOUBORŮ.A FTP mě taky nefunguje.HEEELP
FTP nejede, web taky nejede. To je docela bomba. Když pročítám tuto diskusi, tak se mi zdá, že admin dal od toho ruce pryč. Rád se ale budu mýlit. Možná je chyba na mé straně. Proč ale nejede web?