<b>další změna nastavení pro ftp</b>

De to jak s praku. Je to paráda!
ftp.vebzdarma.cz staré zatim funkční!
ftp.jnéno.wz.cz nové de taky!

A jeto !
Zkoušel jsem dát před jméno to ftp.(neco).wz.cz ale nešlo mi to připojit
Beret: pasivni rezim
Jde to pěkně, dík ahoj
Zřídil jsem si novou stránku,ale nejde se mi přihlásit na FTP.WWW jde.Jak je tohle možný.Starý stránky mi dou oběma způsobama!
Nastaveni mam v pohode=pripoji se.
Pouzivam TotalCommander 6.01, jako vzdy.. :-)
Jenze z prikazu "LIST" nedostane odpoved=nemuzu uploadovat :-(

Dik.
Dave Award :-)
K počítadlům. Moje chyba, resp. u poskytovatele počítadla a nikoli na webzdarma. Prostě počítadla na wds.cz nefungují...
No parada, ted uz to lita jak po masle :-))
Lidi nezapominejteze to je sluzba zadarmo muzete byt radi ze to vubec jde !
Lítá jak po másle - když se sem zrovna dostanu. Trochu to hrká, blbne, neakceptuje moje fungující hesla a tak. Všude možně. Snad se to časem spraví.
šmankote mi jde na email každé réčko a nevím, jak to zrušit :-(
Freya: nech si vygenerovat novy heslo, pomuze to
Sojkovec >> u novýho účtu (toho, na kterej se dostanu přes správce souborů, ale ne přes ftp) jsem si heslo změnila, zatím to nepomohlo. Že bych to zkusila znova?
Zato k FreyaWebu se zase dostnanu po ftp, ale tady na webu mě to nechce pustit dál, že prej to (fungující) heslo je špatný... je s tím prostě sranda :-)
Nefunguje mně podle vašeho nového návodu ftp. Změnila jsem si podle vašeho doporučení cestu, ale bohužel, hlásí mně to nekorektní přihlášení. Pro ftp používám klienta FAR. Můžete mně prosím poradit? Mé nastavení: ftp://ftp.blabla.euweb.cz, ale ani při použití ftp://blabla.euweb.cz nefunguje a staré nastavení ftp://blabla.euweb.cz@webzdarma.cz bohužel taky ne, mám jinak nastavený pasívní mod - pro upřesnění. Díky za radu.
Nazdar

stale mam problem s pripojenim cez ftp, napriek tomu, ze som skusil uz hadam vsetko
mam adresu typu
nazov.czweb.org
prihlasoval som sa takto:

nazov hostu-IP adresa typu: xxx.xx.xxx.xx
uzivatel:nazov.czweb.org
heslo:

poradte plis ako to vyriesim teraz
dik

tope
Nejak mi nejde se prihlasit na stranky a vubec nevim jak se to dela přes ftp muzete mi nekdo poradit jak na to?
Jak to mám napsat. Už jsem skusil vše. Fakt vůbec nevim, poradíte mi. Mám adresu pinkworld.wz.cz.
huj tak jsem podle článku zjistil ,že dělam vše dobře - ale zřejme to WZ nemá dotálí do konce protože co funguje jednomu nefunguje druhému i když dodrží stejný postup - nechcu nijak hanět vaši práci, ale máte tam botu - je to vidět, už na tom - že když se někdo ozve za chvíli mu to jde uplně stejně jak to zkoušel - takže to ještě prolezte u mě "dkhodonín.wz.cz" - diky chlapci PS - nebere to heslo či co
Zdravim, tak me to take nejde. Presneji receno pres web rozhrani se pripojim ale pres FTP ne (zkousel jsem passive,active v wincommanderu a flash fxp), na jine ftp nemam problemy se pripojit jak v passive, tak v active modu. Mam stejny problem, jako "Ja a kdo jiny :)", nebere mi to heslo.Adresa: fyby.borec.cz
Přes FTP se připojím, ale nepřenesu ani byte!
Přes Web rozhraní se nepřipojím vůbec (prý špatné heslo)!
Jaktoze to nekomu funguje a nekumu ne? :( Ja se na svuj ucet pres WinCMD prihlasim, ale to je tak asi vsechno. Kdyz chci udelat cokoliv, jako treba vytvorit adresar nebo smazat soubor, tak to spadne :(
A krome toho se nemuzu prihlasit ani pres klasicke webove rozhrani...
jo pres web ani ranu spatne heslo co s tim? POMOC!
Muj další poznatek je, že většině to nevalí přes web (ani mě) je to něco z heslem či co - co se týká FTP - zkoušel jsem to na jiném počítači ( v jiné firmě) a sežralo mit to - jen jsem nezkoušel ukládat. Zatím nevím čím to je, ale jak to zjistím - napíšu to tu - možná něco s firewallem nebo co :) - každopádně to s tím ftp nemusí být jen chyba WZ - uvidíme
mno tak asi tak .. ted sem vytvoril novy ucet ... na ten se nedostanu ani zamak ...
ale mam tady jeste jeden a na ten to de v klidu .... jak to teda je? muzete jeste nekdo napsat tu adresu ftp? mam v hlave fakt zmatek....