<b>další změna nastavení pro ftp</b>

200. prispevek ! :-)
blahopřeju :-)
Does anyone can help me? I have an acount on this server and I have some problem with ftp conection.
I used to log in on this way:

server: ftp.wz.cz
login: xxxxx.wz.cz
pass: *

but I can't do it on this way.
Email me back, please

Robert
gontek@o2.pl
ftp server is not ftp.wz.cz, but xxxxx.wz.cz (it's the same as your username), because of addition of one another server, so there are two servers, and this is the only way to make client sure to use the right address..

btw
>> Does anyone can
You should check your grammar, this should be written like this: Can (or could) anyone help me?
No jo, není to angličan ale polák, takže se ta gramatika dá odpustit...
Vážené dámy, vážení pánové,
mám u Vás webovou stránku http://zavodsky.webz.cz, na níž bych chtěl udělat trochu pořádku.
Žel nemohu se dostat na Váš FTP server, neboť dostávám tak různorodá chybová hlášení, že jsem velmi potěšen, jak taková jednoduchá věc může být neuvěřitelně komplikovaná.
Používám IW FTP Client, která mě odmítá pod záminkou Loggin incorrect.

Příspěvky na www.webzdarma.cz/forum překvapivě nedávají rezultativní odpověď (46 stránek A4).
Uvítám informaci vedoucí k cíli (jedná se celkem o několik písmen a 3 kliknutí).
S nejlepším pozdravem
Jan
S tim přenastavením relace je neskutečný problém, nebere mi to ani puvodní nastavení ani nové nastavení! Kde se sakra stala chyba. Co s tím sakra mám dělat. To se mám připojovat přes www rozhraní....
Pratele, mam problem. Jako mnoho dalsich se nemohu dostat na moji ftp stranu simulator.wz.cz . Puvodne jsem si myslel, ze to muze byt heslem, proto jsem si chtel na vasi strane nechat posla jine. Problem vsak je, ze kdyz se me to zepta na moje username a ja tam napisu simulator.wz.cz , pise mi to, ze toto username neexistuje. Takze uz opravdu nevim, kde je problem. Dik
Na to ftp se neda pripojit ! nevite co s tim je ? proste to nejde ani tady na webech spravovat soupory napise to stranka nenalezena co mam delat plz POMOC
omlouvam se, mozna jsem natvrdlej, ale nechapu jaxe dostat na ftp pri mem username "nazgulove.wz.cz" pomuzete mi nekdo? PLS

A
Pres nejaky ftp manager, treba Total Commander
host: nazgulove.wz.cz
username: nazgulove.wz.cz
pass: tvojeheslo
Čau mám s tím taky problém píěe mi to, že přenos selhal. Používám Total comander a před 2. dny mě to jelo uplně vpoho.
Ze by pasivni rezim?
Kdo poradí?
v IW FTP Client mám zadáno:
ADRESA: vonasek.webz.cz
JMÉNO UŽIVATELE: franta.vonasek
HESLO: 9876543210

Výše uvedené heslo jsem právě dle doporučení WebZdarma.cz
obdržel na adrese:
http://wz.cz/posliheslo.html?code=74c2274db97c17533f84b86f4cd8d9c3

Prosím o rezultativní radu

Jan
Kdo poradí?
v IW FTP Client mám zadáno:
ADRESA: vonasek.webz.cz
JMÉNO UŽIVATELE: franta.vonasek
HESLO: 9876543210

Výše uvedené heslo jsem právě dle doporučení WebZdarma.cz
obdržel na adrese:
http://wz.cz/posliheslo.html?code=74c2274db97c17533f84b86f4cd8d9c3

Prosím o rezultativní radu

Jan
jméno uživatele není "franta.vonasek" ani "jan.novak", ale "vonasek.webz.cz", stejně jako ta adresa :-)
To je jako blondyne vysvetlovat, ze podlozeni monitoru kabelkou padani Windows nezabrani :)
Zdravím,
pročetl jsem to tady důkladně ale svůj problém jsem nevyřešil.
Zeptám se tedy ať neumřu blbý:
Připojím se přes FTP zceůa korektně, jenže mi jede jen download.
Pokud chci něco hodit na server, připojí se a pak napíše že spojení selhalo.
Co s tím?
Díky za odpověď
Petr: Proxy server, ktery ti v tom brani, obrat se na ISP
MUSÍŠ NAHRADIT NĚCO ZA SVOJE UZIVATELSKÝ JMÉNO!
TAKZE TO BUDE VYPADAT NÁSLEDOVNĚ: FTP.tvojeuzivatelskejmeno.wz.CZ
a nezapomeň nahradit wz tvoji koncovkou např. unas,webzdarma,chytrak...
JN: nemas tak uplne pravdu, to FTP na zacatku byt nemusi (vlastne tam muze byt cokoliv), server je stejnej jako username...
Chtěl bych se zeptat na toto...ftp normálně fungovalo, dlouho jsem tam nebyl takže nebyl důvod nic zkoumat ale když jsem tam nedávno chtěl (ještě za starého ftp.webzdarma.cz) dostal jsem se tam normálně ale při kopírování čehokoli na wz mi to napsalo Přenos selhal; pokračovat v činnosti? Ano/ne. I teď za nového (uživ. jméno stejné jako hostitel) to nefunguje...když jsem se z toho samého internetového připojení zkoušel připojit na jiné ftp a následně na něj něco zkopírovat bylo to bez problémů...nevíte někdo kde je zakopanej pes? Docela bych to potřeboval vyřešit...díky moc za nápady a připomínky:o)
Honza: zkus pasivni rezim...
Já osobně se teda připojit nemůžu, ani přes webftp tak ani přes clienta. Mám IW FTP Client. Adresa stránek je http://nfs6.webz.cz
Server: nfs6.webz.cz
User: nfs6.webz.cz
heslo
Nic z toho nejde! HELP ME!