Po odeslání formuláře z www se nezobrazí správně další stránka

Dobrý den.
Chtěl bych používat e-mailový formulář na odesílání dat uživatelů z WWW.
Formulář jsem vytvořil podle návodu v Podpoře. Formulář funguje až na "detail", nezobrazí se správně stránka SUCCESS po odeslání formuláře (objeví se jen jakási částečná kostra stránky - bez grafiky a bez odkazů) poslední adresa v prohlížeči zůstane nastavena na http://www.webzdarma.cz/sendform.php a ne adresa stránky po správném odeslání formuláře http://(doména)/ok.html .

Výsledkem je to, že uživatel totálně po odeslání formuláře zabloudí a nemá jinou možnost návratu do struktury stránek než zadat znovu úvodní stránku.

Poslal jsem dotaz na podporu WZ, ale je ticho. Nesetkal se s tím někdo? Nemáte třeba lepší nápad než používat skript na WZ ?
Děkuji za pomoc.
S formulářem z wz jsem nikdy problém neměla, takže s tímhle ti asi neporadím.

>>Nemáte třeba lepší nápad než používat skript na WZ ?
Jistě, udělej si vlastní skript, popř. přes google.com najdeš jistě spoustu už hotovejch. Např. http://jaknaweb.com/scripty=php=formulare.php
mam podobny trouble, ale zacalo mi to fungovat, kdyz jsem do succes stranky dal absolutni cesty na soubor s css (atd) Ale kdyz pak chci opakovat psani mailu, tak mi to hodi chybu... :(
Já používám svůj vlastní script a nemám žádný problém
potrboval bych poradit jak udelat to odesilani formularu z www....udelal sem to ve Front Page ale nefunguje odesilamni.....prosim pomozte jak to tam ma zapsat...dekuji.