omezení funkce mail()

Zdravím! Omlouvám se, ale nějak se mi nepodařilo najít na stránkách, jestli má fce mail() v PHP nějaké omezení nebo ne. Nebo jde odesílat neomezeně?
Děkuji
je to omezeno myslím na 10 mailů za hodinu
A co to pak udělá? Něco to hodí, anebo to prostě udělá, že jo, ale neodešle?
to je třeba vyzkoušet... buď ohlásí skript chybu, že byl překročen počet nebo nic, asi.
Funkce nehodí žádnou chybu, akorát v mailu webzdarma se po čase objeví chybové hlášky o neodeslaném mailu. Asi ne hned, je to až reakce na to, že zprávy zůstaly dlouho ve frontě a nebyly odeslány.
<HTML>Dokud vraci funkce mail() hodnotu 1 tak uspesne odesila.</HTML>
Chystam se na jeden projekt, anketu, pricemz potvrzeni hlasu by probehlo emailem, odhaduju ze by denne probehlo cca 50 zavolani funkce mail() - je na to spoleh, dojde skutecne kazdy mail? Nemam s tim moc zkusenosti a nemam cas to nejak testovat... Neni zadne denni omezeni mailu? Ja na jednom webu u WZ cetl, ze neni efektni si nechat posilat maily z webu pomoci mail(), protoze se to tady drasticky omezuje...
Je jen omezeni 10 mailu za hodinu. To je vse. Po prekroceni limitu vrati funkce mail hodnotu false(0) - neodeslano. Nerekl bych, ze by se to ukladalo do fronty - to by byl server jeste vic zatizen.

BTW: Jeden mali trik. Jedna mailova zprava umoznuje poslat az 10 emailovy adres. Takze to znamena 10x10 = 100 mailu za hodinu. Coz v tvem pripade bude k nicemu.
<HTML>Zadne dalsi omezeni nez 10/hodinu neni
Pokud ti to nestaci, pouzij vic adres prijemcu najednou (max 10)</HTML>