Reklama při používání PHP

Asi už to tady bylo.... ale používám na stránkách tag PHP include na vkládání souborů - proto jsem si nastavila zobrazování reklamy v konkrétním souboru. Jenže teď se mi reklama zobrazuje NAD tímto souborem a navíc i na hlavní stránce nahoře, kde tento soubor vložený není. Existuje nějaká možnost, aby se mi reklama vkládala POUZE pod tímto vloženým souborem?
Takže jestli to správně chápu, tak máš reklamu nasměrovanou v nastavení do nějakého souboru a tento soubor pak includuješ? Z těch ostatních to odmaž a nahrej je znovu, reklama by se do nich neměla vložit.
A proc to davas primo do includu a nenechas to, at se to proste vlozi samo do index.php (nebo co pouzivas)? Ja taky pouzivam include a to jak na zacatku souboru tak i na konci a mam nastavenou reklamu vzdy dole. Takze se to proste vlozi az za ten spodni include samo. Dokonce to dela to (i kdyz teda vubec netusim proc) ze to tu reklamu na nekterejch strankach vubec nezobrazi! A pritom by melo...
richtig: No právě, že když se to nechá, aby se to vložilo "samo" - tak to v php ten index dost často rozhodí anebo se reklama nezobrazí vůbec. A pokud tomu nechá "volný průběh" - tak dopadne jako ty - nezobrazení reklamy = porušení podmínek WZ.
Lepší je pro vkládání reklamy použít nastavení Nahoře a soubor s reklamou includovat. Pokud necháš nastavení reklamy Dole a používáš na stránkách několik include, tak reklama se pak vloží do každého includovaného souboru a je tedy na stránce několikrát.
Proto se pro stránky postavené na php a include používá "metoda includování reklamy" ;-)
Lama: me se ta reklama zobrazuje minimalne na hlavni strance, ale nekde hloub uz ne - a na to se nikdy neprijde :)
Thalia: To podle me zalezi na pripone tech includovanych souboru, ja pouzivam .inc, tedy "svoji vlastni" a zobrazuje se to tak jak chci - jednou a dole.