Zacatecnik_frontpage

Jsem absolut zacatecnik, udelala jsem si ve frontpage web podle nejake sablony...offline mi funguje..ale na webu mam problemy.
Kdyz vkladam soubory - musi byt asi na webu ty same adresare?
Co jsou adresare typu _vti_cnf, ve kterych jsou znovu nektere soubory, ale o mensi velikosti?

Diky za rady
Web podle sablony... pro zacatecniky "snad" ale lepi je delat to cele sam... neni to vubec slozite... ja taky nejsem nejaky odbornik a vysledek.. www.swetr.wz.cz co jsem nevedel tak sem nasel na webu: www.jakpsatweb.cz
A ty adresare MUSÍ byt stejné jako na hdd!
Složky typu _vti_cnf mají význam jen s podporou FP na serveru a ta tu není, takže je možné je smazat (ale doporučuji napřed celou sadu zálohovat, aby bylo kam se vrátit).
Na webzdarma je sice můžeš smazat, ale jestli budeš upravovat soubory na svém PC, tak Front Page ty soubory hledá, případně znovu vytváří. Takže pokud i nadále budeš dělat ve FP - tak je tam nechej.
Je to už asi rok, co jsem Front Page přestal používat. Důvod je jednoznačný. Front Page, jak již bylo zmíněno je koncipován pro tzv. Front Page extensions, tedy rozšířený Front Page. Takový to server je možné zprovoznit pouze na hostingu s operačním systémem windows 2000, kde je pak možné pracovat s ASP (Activ Server Page). A to není případ Webzdarma.cz. Doporučuji Vám opatřit si Open Officce org (obdoba Microsoft Office), jenž pracují jak pod OS Linux, tak pod Windows.
Ovládání je poměrně snadné, nabízí lepší grafické zpracování včetně šablon a doplňků pro web.
A tím nejdůležitějším je fakt, že je zcela zdarma.
Je možné stáhnout si ho v síti, nebo si v některé prodejně softwaru vyžádat instalační CD Linuxu (Ubuntu), které je také zdarma.
Obsahuje 2 CD, z nihž 1. je instalace OS Linux a to druhé obsahuje programy pro Windows. Zde naleznete i zmíněné Open Officce org.

http://www.openoffice.org/ zde je možné si tento program stáhnout.