FTP

Zdravím,
mohl byste mi prosím někdo pomoci? Pro přístup k ftp používám Total Commnader a vždycky mi to zůstane viset na příkazu list. Ale je to jen na jednom účtu. Zkoušel jsem jiný účet na wz a v pohodě.
Díky
Možná pomůže zapnutí pasívního režimu přenosu. Nastavuje se to v Parametrech připojení (Síť | FTP- připojit se | Editovat -> úplně dole).

Ale je divné, že ti to na jednom účtu jede a na jiném ne. Můžeš zkusit i jiného FTP klienta - na internetu jich najdeš spousty.
Tady to máš i s obrázky:

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
Pokud použiju pasivní režim, tak se mi to sekne stejně. Vůbec nevím v čem je problém.
Na list se to taky může zastavovat - pokud používáš Kerio PF - v nastavení režimu brány firewall.
Nemyslím, že by to bylo firewallem. Na jeden účet se dostanu a na ten druhý ne. I když ten firewall vypnu, tak to prostě nejde
Ještě takový postřeh. Nemohl jsem se na to dostat ani z jinýho PC, zkoušel jsem to i z internetu exploreru, a když nepoužiju pasivní režim, tak se mě to pořád ptá na přihlašovací údaje a pokud ten pasivní režim použiju, tak mi to napíše, že mám ověřit, zda mám k účtu přístup.
Nemáš náhodou třeba zablokovaný účet? Podívej se v adresáři po .htaccess a smaž ho. Pokud se tam teda dostaneš... třeba z webového rozhraní.

Ta brána firewall v Keriu by měla být zaškrtnutá.
Žádnej takovej soubor tam není. Přes webový rozhraní se tam dostanu v pohodě, ale přes to ftp to nejde
Tak teď jsem přišel na to, že když ten list nechám delší dobu, tak po určité době se mi zobrazí jen volné místo. Internet explorer si znova žádá heslo. Total Commander mi nic nezobrazí, ale chová se jako by byl připojenej, jenže když chci něco zkopírovat na server, tak to hodí hlášku, že spojení je přerušeno. Vážně nevím co s tím