Nefunguje registrace

Dobrý den,

Dnes jsem chtěl zaregistrovat stránky pro naši školu. Zkoušel jsem několik domén (např. zsnemcicky.unas.cz) a vždy to hned po odklepnutí prvního kroku vyhodí chybu:

Při zpracování došlo k této chybě:
>
Zvolte doménu: zsnemcicky.unas.cz
Kategorie: Osobní stránky
Podkategorie: Děti
Podmínky: Služba zahrnuje:...
Souhlasím s podmínkami serveru webzdarma.cz (zafajfknuto)

Nevíte co s tím je?

Díky za pomoc
Zkoušel jsem zaregistrovat zsnemcicky.unas.cz - kat. Os. str., Podk. Děti - normálně to pokračuje na krok 2 - opis znaků z obrázků. Takže s tím asi není nic špatně.
Divné, mě to pořád nejede. Možná je to nějakým nastavení prohlížeše (zabezpečení, cookies atd.) nebo co. Můžu někam polsat obrázek s tou chybou? Je tam taková divná šipka (v grafice). Možná až to uvidíte, budete vědět oč jde.
Tak už vím, čím to asi je. Sedím totiž u PC, které je za proxy serverem a firewallem. Potíž bude asi v té proxyně, protože když provedu registraci na tom proxy serveru přímo, tak mě to ke druhému kroku pustí.

Vyvodil jsem z toho, že uživatelé za proxy serverem mají smůlu.
Tak jsem našel počítač s připojením k netu přes modem a zase jsem narazil. Vypsalo to:

Registraci je možné provést jen z počítače s reverzním záznamem v doméně cz nebo sk. Kontaktujte poskytovatele svého připojení. Vaše IP = 194.213.62.54

Připojuji se přes Atlas.
Opravdu to máte tak chráněné? Jak se mám připojit, abych mohl registrovat. Za proxy to nefunguje, přes Atlast to nefunguje, ... Jakého mám mít providera, aby to šlo?

Petr
2Petr: mrkni na faq.webzdarma.cz/otazka.php?51.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?51