Co s reklamou?

Proč se mi reklama zobrazuje na vrcholku stránky, a to i přes to, že ji dám do include a vložím na konec, nebo zaškrtnu v nastavení na každé stránce dole?
Furt to mám nahoře a překrývá to část mý stránky..
mozna to bude tim, ze kod reklamy je az za [/html]
Já na stránce http://w0rdstudio.wz.cz/ reklamu nevidím a není ani ve zdroji.
Lama: asi s tim uz neco dela...
Mám totožnej problém.
>>mozna to bude tim, ze kod reklamy je az za [/html]>> Tohle jsem kontrolovala. Může to souviset s tim výpadkem? Protože předtim mi to nedělalo, když jsem přehrávala index.
Laura: Ty ten kód reklamy máš pro změnu ještě před doctype v index.php, ale dole je správně (není za html). Asi bys měla překopírovat index.php - abys na úvodní stránce neměla 2x reklamu.
Na ostatních stránkách je reklama správně - dole.
Šmarjá, dyk řikám, že se mi tam ta reklama vkládá sama! Já jí mám mít jenom dole, ale pokaždý, když tu přebytečnou smažu a uložim index, automaticky se tam zase vloží, mrcha! Nehledě na to, že je mi kazí validitu - teď už dvakrát, protože nejen, že se tam ta horní mrcha sama vkládá, ale ta dole se sama přepisuje! Takže to, že já si jí opravila, aby byla validní, je mi na nic...
Laura: jestli používáš PHP, tak vlož kód reklamy do souboru a ten vlož pomocí include na místo, kde ho chceš mít.Pak změň v nastaveni vkládání reklamy jméno souboru, do kterého se má reklama vkládat třeba na reklama.html a prázdný soubor nahraj na web aby měl robot do čeho tu reklamu vložit.Až budeš přidávat to include, tak smaž všechny kody reklam, které tam jsou.Reklama se vloží pomocí include a robot wz bude vkládat reklamu do souboru reklama.html.
existuje značka pro validní kód podle XHTML Strict 1.0:
<!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
a neposílej v hlavičce application/xhtml+xml (viz http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=29749&t=29749)
a v tom nastavení vkládání reklamy zadej, že reklama má být nahoře aby bylo aktivní okénko pro zadání jména.Reklamu pak vlož (include) do všech souborů dolů.
Laura: >>>Šmarjá, dyk řikám, že se mi tam ta reklama vkládá sama!
Tak promiň - neslyším, jenom čtu - a ve tvé otázce to není. :-)))
Lama: pardon, psal to ji31 >>Proč se mi reklama zobrazuje na vrcholku stránky, a to i přes to, že ji dám do include a vložím na konec,>>

Jiinak dík za rady :)
Laura: Šmarjá - ono to už máš v pořádku ! :-))
No jéžišmarjá! Dyk už sem to zpravila! :D