Problém s přístupem a smazáním složky na ftp

Ahoj. Když jsem si založil před několika dny svůj účet na Webzdarma, tak jsem hned nahrával nějaké soubory na ftp. Kopíroval jsem je standartním způsobem windows a to několik najednou. Během kopírování se z neznámých důvodů odpojil modem a hned zase připojil. Pak jsem se na ftp dostal, mohl jsem kopírovat soubory, ale nemohl jsem vytvářet složky. Druhý den už po otevření ftp nenaskočil přihlašovací dialog a objevila se chyba, že relace ftp byla přerušena. Když chci ve správci souborů smazat složku Download-tam byly soubory, tak smazat nejde a po otevření se zobrazí, že byl přístup odmítnut. Ještě jsem tam vytvořil na zkoušku složku Nová složka, kterou když ve správci souborů smažu, tak se smaže, ale po pozdějším přihlášení na Webuzdarma se ve správci souborů zase objeví. Můžete mi poradit nějaké řešení? Zdraví Vás Michal.
Web rozhraní i ftp z okna Win jsou dost problematické. Zkus použít FTP klienta - Total Commander a pod.
Ahoj. Zkoušel jsem se na to ftp dostat pomocí Totalcommanderu. Na ftp jsem se připojil, ale nemůžu smazat ty dvě složky a do složky Download se nedostanu, Totalcommander se jakoby sekne. Při mazání složek to za chvíli ukáže, že se ftp odpojilo. Je ještě nějaké řešení nebo už musím napsat přímo na technickou podporu, aby oni složky vymazali a tak odblokovali přístup? Zdraví Michal.
mam problem s ftp: mrda se to uz tejden.. sorry za ty slova, ale fakt mne to uz sere
Takže asi nejste jediný uživatel, který má problém s ftp a možná tento problém má více uživatelů. Zkoušel jsem se připojit na ftp i pomocí Filezilly-ftp klient a v řádku stavu o připojení se v odpovědi na uvítací zprávu zobrazilo něco a pak timeout 25, takže chyba hned na začátku připojení. Minulý týden jsem psal do podpory a odpověď se mi ještě nedostala, takže by mě zajímalo, jestli se mi podaří ještě na to ftp připojit.