Neznám heslo a email už neexistuje. Mám nějakou šanci ?

Zdravím,
před dosti dlouhou dobou sem si zaregistroval domenu www.rvc.wz.cz. Jenže jsem zapoměl heslo a email už byl smazán.

Je doména ztracená ?
Já vím, že by si takhle mohl říct každý o nějaký web...
Ale i přesto se ptám.

Díky za odpověď.
Napsal jsem to trošku nepřesně.
Poslal jsem to i na podporu ve znění :

Dobrý den,
Před časem (asi tak půl roku) byl registrován web www.rvc.wz.cz, který jsem však neregistroval já. Neměl jsem zpětný zápis v DNS serverech, proto ho registroval muj "kamarad" Petr, nejspíš na email xonexi@seznam.cz, ale to nevím přesně. Heslo k tomuto webu mi poté napsal a ja jsem si ho zkopiroval do FTP klienta. Selhal mi však harddisk a s ním i program, kde bylo heslo k účtu.
Požádal jsem tedy o změnu hesla na webu webzdarma. Petrovi, který doménu registroval, přišlo na email nové heslo. Požádal jsem ho tedy, zda by mi ho mohl přeposlat. On se mi však vysmál a řekl, že ani náhodou a odpojil se z ICQ.

Poté mi smazal index.php (mohl to byt jedině on, nikdo jiny nove heslo nevěděl), ostatní nechal, takže web je z části funkční a z části ne.
Nevím jak bych vám ještě mohl dokázat, že účet je můj. Snad databásí MySQL.
Jméno databáse je rvc a heslo Sirius.

Prosím pomoc, děkuji.
Tady se asi nic neřeší, co ?
No nechci, aby to vypadalo zle, ale co by se zde mělo řešit? To si musíte vyřešit vy dva mezi sebou. Imho wz žádnou chybu neudělal a tudíž nemá co řešit.
Otázka: proč sis v nastavení nezměnil jeho mejl na svůj? Tak aby při žádosti o nové heslo přišlo to nové heslo tobě?
Navíc já osobně nemám v ftp klientovi vyplněná hesla, tudíž si je musím všechna pamatovat. Pak mi nehrozí to, že bych o ně selháním hardu přišla (a že zkušenost se selháním HDD a 99% ztrátou všech dat na něm mám).
No ber to jako rady pro příště ;-)