Zdravím,
před dosti dlouhou dobou sem si zaregistroval domenu www.rvc.wz.cz. Jenže jsem zapoměl heslo a email už byl smazán.
Je doména ztracená ?
Já vím, že by si takhle mohl říct každý o nějaký web...
Ale i přesto se ptám.
Díky za odpověď.
Napsal jsem to trošku nepřesně.
Poslal jsem to i na podporu ve znění :
Dobrý den,
Před časem (asi tak půl roku) byl registrován web www.rvc.wz.cz, který jsem však neregistroval já. Neměl jsem zpětný zápis v DNS serverech, proto ho registroval muj "kamarad" Petr, nejspíš na email xonexi@seznam.cz, ale to nevím přesně. Heslo k tomuto webu mi poté napsal a ja jsem si ho zkopiroval do FTP klienta. Selhal mi však harddisk a s ním i program, kde bylo heslo k účtu.
Požádal jsem tedy o změnu hesla na webu webzdarma. Petrovi, který doménu registroval, přišlo na email nové heslo. Požádal jsem ho tedy, zda by mi ho mohl přeposlat. On se mi však vysmál a řekl, že ani náhodou a odpojil se z ICQ.
Poté mi smazal index.php (mohl to byt jedině on, nikdo jiny nove heslo nevěděl), ostatní nechal, takže web je z části funkční a z části ne.
Nevím jak bych vám ještě mohl dokázat, že účet je můj. Snad databásí MySQL.
Jméno databáse je rvc a heslo Sirius.
Prosím pomoc, děkuji.
No nechci, aby to vypadalo zle, ale co by se zde mělo řešit? To si musíte vyřešit vy dva mezi sebou. Imho wz žádnou chybu neudělal a tudíž nemá co řešit.
Otázka: proč sis v nastavení nezměnil jeho mejl na svůj? Tak aby při žádosti o nové heslo přišlo to nové heslo tobě?
Navíc já osobně nemám v ftp klientovi vyplněná hesla, tudíž si je musím všechna pamatovat. Pak mi nehrozí to, že bych o ně selháním hardu přišla (a že zkušenost se selháním HDD a 99% ztrátou všech dat na něm mám).
No ber to jako rady pro příště ;-)