Mám potíže

Ahoj, mám udělanou stránku v Microsoft Publisheru, normálně danou na wz.cz.... všem to jde, jen jedné kamarádce ne. Říká, že má ASDL modem, Něco v tom smyslu (v toto se moc nevyznám). Prý se ji na mé stránce zobrazí jen reklama nebo "Stránka neexistuje" apod. Můžete mi prosím poradit, jak to vyřešit? Je to chyba jejího modemu nebo mého webu? Díky moc.
Upřímně řečeno, ty obrázky jsou moc velké(datově). Mám linku 900 a načítá se mi to celkem pomalu.
Ale abych tě uklidnil viděl jsem ještě větší a horší.

A rada: Nepoužívej Publisher. Když nebude vyhnutí raději použij Front Page.

viz. http://www.jakpsatweb.cz/
Mě se to dělá v Publidheru moc dobře :o) Ale taky jsem četla, že to dělá nějaké věci špatně (Třeba zakládá html blbě atp.), zkoušela jsem si stáhnout FrontPage, ale nepodařilo se mi to najít. Mám na druhém počítači ale starší verzi, anglicky, a na tom se mi pracuje hrozně. Taky mám NVu a to je taky docela děs. Jsem holt náročná :o)
Zkusím tam dát menší obrázek, pro příště. Dík za radu.
Počkat, ale proč to jednom člověku z patnácti nejde? :o( Přece to nemůže být tím obrázkem?
Imho to tím obrázkem není, jestli teda myslíte tu úvodní stranu. Žádný jiný z tvých přátel už nemá ADSL? Ona je jediná? Jiné wz stránky jí jedou?

Jak tak koukám, tak tvůj publisher generuje docela snesitelný kód. Normálně se mi při zobrazování kódu vytvořeného v publisheru sekne PC :-)
:-o Jejda, no to jsem netušila, že to dělá takové potíže.
Ano, všem ostatním to jde a nevím jestli mají ten ADSL, na to jsem se jich neptala. Zkoušela jsem jí dát adresu na jinou stránku mnou vytvořenou (v Publisheru též) a ta jí fuguje. Ona je opravdu jediná, kdo s tím má problémy, zatím.