Prosím o vysvětlení

Prosím o vysvětlení. Proč adminy smázli moje stránky se stahováním crecku k jedné hře o který je tak velkej zájem. Já si myslím, že to není nic nelegálního, vždyť je staženej z internetu a každý má právo udělat si kopii hry a sehnat k této crack. Jinak přece nejde spustit. Já chci jen pomoct. Sám tuto hru nemám, ale navštívil jsem hrej.cz a tam se o ničem jiném pomalu nefóruje. Tak jsem crack sehnal a dal ho k dispozici. a vy! Jen mazat a mazat.
nejsem si jistej, ale tušim, že v podmínkách stojí něco okolo legláního obsahu stránek... tak asi proto. Co se Cracků týče, tak když už, tak tam dej odkaz na jinej web, kde se to dá stáhnou... myslim takhle...

A HREF="jiny_web_nez_tvuj_kde_to_je/asi_tam_bude_nejaky_podadresar/crack.exe"
To si děláš srandu? Každej má právo si udělat kopii hry a cracknout ji? Já být admin smažu ti to taky.
Marcus Flintus: to nepomuze, smazali by to i tak... uz tu byl takovy pripad myslim
oni zmazu hocico co im pride pod ruku a nepaci sa im to trosku.. bez upozornenia uplne
Vidím, že toho moc neznáš. Přečti si autorská práva. Neříkal jsem, že tu kopii chci prodávat, ale mohu si ji bez problémů udělat pro svou potřebu. Ale k tomu potřebuji crack, který by měl v podstatě být přístupný, protože jinak je mi kopie k ničemu. Nemusíš si ničit originál. To platí i o Audiu a Videu. Pokud chceš kpopie šířit dál, máš problém, ale crack není kopie.
Petr: Jinak tvé stránky se mi líbí. Nový zéland je opravdu móc pěkný.
Díky kluci, už jsem to na stránkách zrušil, škoda, možná, že adminy stresoval úctyhodný nárůst návštěvnosti.
Mě taky zrušili stránky. Zatím žádná odpověď od admina (podpora@webzdarma.cz)
Mě zrušili jen to stahování, ale na to už jsem přišel proč. To stahování bylo na jiné mojí doméně, která byla dostupná jen z mé první domény, čímž bylo porušeno pravidlo o obcházení velikosti volného místa na webu. Tak tu mou druhou doménu prostě smázli. Má to tak bejt, tak se na ně nezlobím.
co se týče legálnosti cracků - pokud crack upravuje třeba "exáč" hry a není to autory povoleno, tak už to je nelegální zásah do díla ;)
Nahodili sme na unas.cz amatersku stránku vclub.unas.cz, ale online nezobrazuje obrazky, offline ide vsetko. Pritom velmi podobnu stranku uz mame na webzdarma, tam neboli ziadne problemy spustat aj zvuky a obrazky rovno zo stranky.
Kde je problem?
1. příště založ vlastní thread, opravdu myslíš, že tvůj dotaz nějak souvisí s tím prvním položeným?
2. opravdu máš v kořenovém adresáři nahrané i obrázky? Imho ne.
Priznam sa, az potom som si vsimla vhodnejsiu temu. Obrazky tam samozrejme mam.
Na úvodní straně by měly být opbrázky uvodny.jpg a guest.jpg. U obou mi to vyhodí 404ku (např. http://vclub.unas.cz/guest.jpg), tzn. že tam nejsou. Jseš si jistý i velikostí písmen? Jsou opravdu ve stejném adresáři jako index?
Dakujem, fakt sa tam dostali velke pismena (vcera si to tam tukal do pocitaca majitel webstranky a nevsimla som si to). Diky, uz to ide