Podstránka ve FrontPage

Prosim vás mám udělanou podle návodu galerii fotografii ve front page (mám to dane v tabulce) a mám problém nechci aby byly všechny fotky na jedne strance a nechci delat stránku zvlášt se stejným názvem proto bych potrebovala jestli to jde a pokud ano tak jak udelat na hotové stránce udelat podstránku aby se to dalo v dolní části prepinat z jednicky na dvojku....poradite nekdo prosiiim?
Jde to i php viz. http://blahapet.wz.cz/index.php?file=523
2Zdenda: :D to myslíš vážně?
Ty jsi ješte neopravila po měsící?! to pitomé "osmáa" v odkazu? - takže to končí na 404 a všechny odkazy vedou v podstatě na blueboard nebo v podstatě nikam?! a snažíš se tady o nějakou fotogalérii...

>>> Já vám to tedy řeknu,včera byla překročena hranice 100 přístupů na tyto (naše) stránky! Jupííííí

Zapomněla jsi ovšem dodat, že 99 přístupů bylo odsud, kde se pořád na něco (a asi zbytečně) vyptáváš.
to Lama:Ten index sem opravila stačí se jen kouknout....fotogalerii jakš takš mám...a tyto otázky píšu do fora které má název ,,PODPORA''(které je tu pro začátečníky)jestli ti to slovo není dost jasné nebo nevíš jeho význam tak to už ale není můj problém...a ty by sis ho mel zjistit.Než začneš opět (někoho) buzerovat....ty odkazy na blueboard jsou jen ve forech a pokud vim takovéto stránky kde je blueboard(forum)jsou skoro všude na stránkách co jsem byla(skolních nebo kamaradu)ale ne ty se musis pustit do me co?....A nikdo se neprosil abys mi na to odepisoval a misto toho abys odepsal na tema ,,Podstránka ve FrontPage'' se zacnes do me navazet....A propriste si neber do ust moje slova z mých stránek protože je to moje vec co si tam napisu...a to co si myslis si nech prosebe jelikož to tu nikoho nezajíma....
a kterej zachumlanec na té fotce jsi ty?
to Franta:já tam nejsem vidět....:( plocpak? :) já tam dam jinou kde budu a ty se tam jukni jo?
Jen taková poznámka, sekce Podpora tu není (pouze) pro začátečníky a navíc sem dotazy tohoto typu nepatří. Správně měl být tento dotaz položen v sekci HTML.
franta:na ty novy fotce(minule tam byla cernobila)vpravo je blondyna ktera se opira o hnedovlasku s melirama(blondatyma)a ta ma hlavu oprenou doleva na holku co ma cervenou kostkovanou kosily tak to sem ja....procs to chtel?
jen tak,ale já jsem myslel tu zimní fotku
franta:v zlutym sem byla
tak dík, podívám se