nedari sa mi nahrat subory

Dobry den
Pri pokuse nahrat si subory do podadresarov na stranke je vypisovana nasledovna hlaska "Soubor *.html se nepodařilo uložit." to iste mi robi aj ked chce svytvorit adresar v tak napise ze sa nepodarilo vytvorit. nahravam stranky cez web, ftp pripojenie u mna nepric hadza do uvahy. mozete mi prosim napisat kde je problem preco sa nedaju subory vlozit na stranku?
dik
Pokud pro tebe nepřipadá ftp v úvahu jen proto, že nemáš vhodný program, zkus integrovaného FTP klienta v IE. Já vím, je to klient nic moc, ale aspoň se nevyskytnou takové sTupidní problémy :)
Anebo zkus nějaký veřejný program. Třeba souborový manager Total Commander. Musí se sice instalovat, ale stojí to za to. Měl by být jak v češtině, tak ve slovenštině.
Návod na zprovoznění má i server WebZdarma: http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/
Pro tebe jsou důležité kroky 1 - 7(u sedmičky jen část).
Když to teda nejde ve webovém rozhraní, psal jsi jméno adresáře(souboru) s háčky a čárkami? To dělá webovému klientovi veliký problém...
ftp u mna nepripada do uvahy vzhladom k nastaveniu podnikovej siete a nemoznosti sa pripajat na ftp nie je to kvoli programom, keby mi to islo radsej by som isiel cez ftp je to pohodlnejsie. nazvy pisem bez diakritiky bez medzier len pismena sem tam cislo, niekedy mi to ide ale vacsinou nie uz z toho zacinam sediviet :-)
Zdá se, že při vytváření adresářů přes webový rozhraní se jim blbě nastaví práva (nejsou 777) a tím pádem do nich nejde zapisovat. Asi to chce zkoušet víckrát, jinak nevím.
Zkusila jsem teď přes rozhraní vytvořit dva adresáře, když přes ftp kouknu na práva, tak u jednoho jsou 755 a u druhého 775. Do obou jsem zkusila nahrát soubor a do obou to šlo...
hm no tak ved ja to stale skusam a skusam ale ma to dost nebavi ked to je vazne tak ze si to fici len obcas ked sa tomu chce