obrázky na web pres word

Prosim o radu, mam delany index.htm ve wordu, tam je s obrazky a kdyz ho nahraju na web..obrazky zmizi....kam mam ty obrazky ulozit? dekuju
obrázky musíš mít na stejném místě vzhledem k souboru index.htm. To znamená, že pokud máš např. index.htm a ve stejném adresáři obrázky, dej je taky tak na web. Pokud máš vedle index.htm třeba adresář "obrazky" a ty obrázky jsou v něm, tak i na webu to musíš mít takhle.
Dále je možné, že se i přesto nezobrazí - word může nesprávně uložit cestu k obrázkům absolutně, tzn. že bude obrázky hledat nikoli relativně v okolí stránky, ale absolutně na tvém disku, který ovšem ostatní samozřejmě nemají.
A rozhodně není dobrý nápad dělat stránky ve Wordu.
K těm obrázkům ještě http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=30337&t=30337
Nevím, nové verze Wordu prý umí ukládat zjednodušené HTML, tj. to co je třeba pro web.
Word totiž ukládal obrázky 2x, jednou pro obrazovku, převzorkované, pak v původním rozlišení. To používal asi pro tisk, a vůbec pro práci s grafikou ve wordu. Ty větší obrázky nemá smysl nahrávat na web, stejně se nezobrazí a jen zabírají místo.
Znám jednoho, kdo dělá stránky ve wordu, a před uložením promazává složku s obrázky. Řekl bych, že se tím ta výhoda snadného psaní stránek zcela ztrácí.