nejde ulozit soubor html

Potřeboval bych poradit. kdyz nahraju první soubor na server je všecko ok, ale kdyz ho vymazu a dam misto toho jiny tak ten nový s změní na ten sterý který uz tam neni=nejde upravit zadny soubor.
a ne jenom soubor... kdyz vymazu obrazek, dam tam misto toho jiny se stejnym nazvem tak se změni na ten stary. uz si vopravdu nevim rady....
To si děláš legraci, ne? Tobě se nově nahraný soubor na webzdarma "změní" na ten, který jsi už vymazal? :-))
To je asi způsobeno kruhy v obilí...
Mno a jak to poznáš, že se změnil na starý? Koukneš se po nahrání nového obrázku na stránky a on je tam pořád ten starý? Pak to řeší vymazání cache prohlížeče - http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?2.
Pomocí FTP klienta v TotalCommanderu jsem na disk zkopíroval soubor .htaccess, udělal v něm změny, uložil a nahrál zpět na web.Provedené změny se projevily. Zkopíroval jsem .htaccess na disk pod jiným jménem.Soubory byly odlišné - nově zkopírovaný soubor byla původní verze .htaccess. Kde je ta cache, kterou toto lze vysvětlit?
Po odpojeni klienta a opětovném připojení je situace stejna. Jediné, co zbývá by mohla být cache nějakého proxy servru, který v v cestě k WZ skutečně mám.