Reklamní proužek

Po vytvoření webu a publikování přes ftp se mi nezobrazuje reklamní proužek, který je podmínkou prezentace. Nerad bych, aby mi byly po nějaké době stránky zakázány.
Díky za odpověď.
To zřejmě proto, že používáš rámy a pořádně sis nepřečetl podmínky, takže cituji:

Trochu složitější situace nastává v případě, když úvodní stránka obsahuje definici rámců. Je nutné v administraci zadat vkládání "nahoře" a pak správně vyplnit položku "Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru:".

např. Máte soubor index.htm který obsahuje definici dvou rámečků. V levém rámečku (třeba menu.htm) kde je uložena nabídka a v pravém (třeba main.htm) je uložena stránka, která se zobrazí jako první. A to je to správné místo pro vkládání reklamního banneru. Podle našich podmínek musí být umístěn nahoře - ve viditelné oblasti hned po načtení. Nastavíte tedy položku "Jmého hlavního rámce" na main.htm. Banner se pak bude standardně vkládat ihned za <BODY ...>. I v tomto případě můžete nastavit přesné umístění vložením tohoto kódu <!--WZ-REKLAMA-1.0-->.
mam stejny problem v ramcich, ale protoze sem zacatecnik, mohli byste mi rict primo v mem konkretnim připade kam to napsat?
jo, jeste adresa - www.tester.nazory.cz
uz nits, problem vyresen
Bohužel se problém nevyřešil. Dle návodu jsem nastavil jméno hlavního rámce, umístění nahoru kam se má reklama vložit a - nic. Nezobrazuje se. Nějak jsem z toho celý vedle sebe.
Je možnost opět se k tomuto výjádřit?
Kde je chyba?
Mě se ztratila reklama úplně? Jsou nějaké problémy? www.sokolkank.wz.cz
Samm: znovu nahrej index bez reklamy. to je jedna vec. no a ohledne toho, ze se ti reklama nevlozila... zkus ten soubor, kam se ma vlozit, nahrat znovu. jo a samozrejme se v nastaveni reklamy nezadava jmeno ramce ale jmeno souboru.
Vím, že je to ohrané téma, ale také mám občas problémy se zobrazováním reklamy. Mám vše přesně podle návodu - viz http://pit.wz.cz/ - v nastavení mám stránku s reklamou index.php, soubor jsem nahrál znovu. Přesto se mi reklama nezobrazuje. Může mi někdo prosím vysvětlit, co na té stránce mám špatně?
Chápu, že takových dotazů je tu spousta a zpravidla je to způsobeno zmateným zápisem HTML, ale mám ho jako validní XHTML 1.0 Strict, tak by snad neměl být problém. Proč se mi ta reklama navkládá ani po opakovaném uploadu? Řádek s <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> tam mám.
Kit: Nahrej na web úplně práznou stránku index.htm, do prázdné stránky se většinou reklama vloží na první pokus. Zkopíruj si zdrojový kod na správné místo v index.php (nebo jej includuj) a nahrej to na server.
Lama: Udělal jsem to dle Tvé rady, ale pořád nic. Zkusil jsem úplně prázdný soubor i soubor s prázdnými hlavičkami a prázdným tělem. Zkusil jsem index.htm, index.html, index.php - vše malými písmeny. Prázdná stránka se stále zobrazuje bez reklamy. Už tam mám opět normální obsah.
řek bych že to je fakt spíš chybka někdo na wz... :) .... at dělam co dělam:-) nic:-) a neni to jenom na tomhle webu:-)
Tonik: Zkusil jsem i tvůj postup, ale výsledek je pořád stejný - žádný viditelný úspěch v zobrazení reklamy.
Už jsem z toho docela rozčarovaný, že tyto problémy (a nejsem asi jediný) nazajímají administrátory WZ :-(
mam ten stejny problem... at delam co delam, reklamu na index.html proste nedostanu... i kdyz ho tam uploandu prazdnej, i kdyz s nejakym obsah, proste tam neni...
Přidávám se s problémem reklamního proužku ... také ho tam nemůžu dostat... zkoušel jsem to i prazdne a nic...
Kit: prostě na místo, kde je <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> vlož kód reklamy.
Zkoušel jsem dát na wz prázdnou stránku - vždycky mi to tu reklamu do ní vložilo. Nevím ovšem, jaké máš nastavení reklamy ty, popřípadě do kterého souboru ji vkládáš. Popřípadě zkus vkládání reklamy na všechny stránky dole - pokud se ti zkobrazí - tak si zkopíruj její kod, změň nastavení reklamy zpátky nahoru. Budeš muset ovšem znovu překopírovat celý web.