Reklama

Já jsem na to nakonec vyzrál jinak. Provedl jsem novou registraci a tam se ten blbej proužek již zobrazuje. Sice také všelijak ale zatím je tam. Ovšem chápu, že asi ne každý si může dovolit co chvíli měnit adresy webu...
Mam Problem asi ako 1 000 000 inych ludi. Dnes som si robil zmenu na stranke. Mam ju robenu v php cez include. Chcem, aby sa mi reklama zobrazovala na zciatku v inkludovanom subore main.php. Mam aj v administracii nastaveny tento subor a reklama nikde. Uz som z toho cely saleny.
Šálení jsme už z toho všichni. Proč JÁ bych někam vkládal reklamu kterou "nechci" , když si ji tam mají dát ti, co ji tam chtějí!
nastav vkládání reklamy místo do main.php do třeba reklama.html, vytvoř prázdný soubor reklama.html, nakopíruj ho přes FTP na web do kořenového adresáře, zadej do prohližeče adresu surovy.wz.cz/reklama.html.Pokud se reklama vloží do souboru reklama.html tak pak vkládej tento soubor pomocí include na místo, kde má být.Tím,docílíš toho, že soubor reklama už nebude nikdy potřeba aktualizovat a tedy zase do něj vkládat reklamu
Zdravím všechny. Takže po těch všech potížích s vkládáním reklamy mohu konstatovat, že alespoň na mých www stránkách vkládání reklamy již funguje. A to dokonce bez jakéhokoli mého zásahu! Takže není nutné používat všelijaké okliky, které tady někteří radili, aby se reklama zobrazila. Nyní si mohu normálně v sekci nastavení určit jestli chci reklamu zobrazovat nahoře nebo dole a po opětovném nahrání souborů to funguje jak má! Takže super, zřejmě pomohlo, že jsme správce serverů bombardovali! Patří jim dík že to sprovoznili.