BANNER

zkousel jsem davat <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> na stranky at uz na index.html nebo na vsechny, uploadovat znova stranky, ale proste me to reklamu ne a ne zobrazit :( nerad bych byl smazan
v sekci: administrace / nastavení / vkládání reklamy
si zvol vkladani reklamy... a ona sama by se mela do souboru "index.html" zapsat.
mam taky problém s reklamou. nechcu být smazán. zatim tam toho moc nejni, ale přece. v nastavení tady na webu to neni a nevim proč to prsotě nejde. díky (hawlis.mysteria.cz)
To Hawlis. Dyt tam reklamu mas tak v cem je problem?
SWETR: to jsem delal nekolikrat i jsem zkousel dat to do vsech, proste to nejde a jak tak koukam spis to vidim na nejakou chybku wz :o/, zkousel jsem to davat i do zvalstniho souboru, aby tam nebyl zadny javascript, ale proste to nejde :(
Administrátoři si asi myslí, že jsme blbci, kteří si to neumí nastavit podle jejich návodu. Také jsem zkoušel jsem všechno možné, ale banner ne a ne se objevit. Také vidím chybu na WZ. Buď je vada v systému, anebo v návodu. Ať mi někdo vysvětlí, co mám špatně.
Plně s tebou souhlasím, už jsem na to upozorňoval v pátek, wz. jako mrtvý brouk, potom nás všechny smažou najednou, podle počtu příspěvků ohledně nezobrazování reklamy to tipuji na chybu jejich :-(((
vousac: Když už jsem se díval na Tvé stránky: Titulní strana se mi stahovala skoro minutu. Opravdu musí mít soubor fotbalovelogo.jpg velikost 175KB? Vždyť by se to vešlo do 5KB.
..ale tím to není, myslím ta reklama...
Jasně, že není. Jen jsem tím chtěl naznačit, že by bylo rozumné ten datový objem obrázku zmenšit, aby návštěvníci s pomalejším připojením nezdrhli ještě před natažením kompletní stránky. Web musí být rychlý.
jj..... mně to taky dělá problemy.. a ne jenom ted an nový stránce (tsdes.wz.cz) .. ale i na decko-z-pripo.wz.cz ... a všude.. stačí smazat index htm :-) dát tam novej a sme bez reklam :-) hehehe.... potom se tam záhadně občas objeví:-) fakt to nechápu:-)
Já vím, ale JPEG Resampler mi to nechce zmenšit, protože jsem to vytvářel v malování. Zkusím to nascanovat a pak zmenšit, jestli to půjde. Díky.
Jo mi to tez nechce naskocit a to s tim saskuju dlouho ja ty stanky pro kazde rocni obdobi aktualizuju a ted se mi stalo ze to vubec tam neni to se asi musi pockat a ono to naskoci.Kdyztak by se mela kontaktovat ta adresa co prisla v registracnim emailu jinak nevim.