Haló.Proč nikdo neodpovídá?Odpovězte.Prosím!
šli asi spát,dělaj na tom 24 hodin v jednom kuse,tak se nediv,že nikdo neodpovídá,já taky potřebuju radu a nic
2lift666: už jsem ti ohledně vkládání banneru odpovídala.
2lift666: banner na stránky vkládá automaticky robot - první,co by bylo vhodné je dát na web nějakou stránku index aby mohl robot vůbec něco někam vložit.
Dobře.Ale jak dám tu stránku na web?Na ten server?
Děláš si srandu? Přece stejně jako když si kopíroval soubory, které ti smazali jak píšeš.Pomocí webového rozhraní nebo pomocí FTP klienta.Pročti http://faq.webzdarma.cz/
Já to tušil.Ale mně to nejde.Na můj nový účet lift666.chytrak.cz mi to tam nejde a nejde mi tam ani soubor s příponou .rar ...ostatní soubory jsem nezkoušel
tak zkus pro začátek nějaký soubor as příponou .html, třeba index
No však tem mi právě nešel.Ale teď už to jde.Hele.Stačí když ty stránky tam budou mít třeba jen jednu větu?Nemusí být o ničem?
2lift666: určitě máš účet lift666.chytrak.cz? Píše mi to chybu 404 a navíc to jde zaregistrovat. A co se týče tvého dotazu, tak ano, můžeš tam mít jen jedinou větu. Ale potom co z toho, k čemu ten účet bude? Jestli si tam chceš jen ukládat soubory, tak ti to zruší z důvodu využívání jako skladiště.
:D oni vědí všechno
no přece se podívají na tvůj účet, na soubory které tam máš, na odkazy.. to není problém.
Nefunguje vám "správce souborů". Všehcno je v pohodě normálně se přihlásim, ale když chci něco dát na web tak mi to nefunguje.
když davam soubory do správce souborů a chci nějaký který jsem tam dal tak mne to nejde nebo když chci vytvořit adresář tak to nejde v obou případech mne to napiše jestli oravdu chci vymazat soupor a nebo at zadam nazev adresare tak mne to hodi zpatky a píše ať zadam jméno a heslo!poraďte proosim poraďte magic
2Vosky&supermagic: používejte ftp, návod viz faq.webzdarma.cz.
Ale tak jako já chci mít svoje stránky a udělám s nima třeba něco.Spíš mě teď zajímá,jestli se mažou stránky,který jsou škaredý.Já totiž ani nemám ponětí jak se tam přidává barva,jak se dělají odkazy.Možná bych mohl jenom dát ty obrázky do té stránky,ale to taky nevím jak
Ne, nikdo nemaže stránky jen proto, že by byly škaredý. To dělá jedině sám autor ;-)
Jinak co se týče brázků, odkazů... koukni na www.jakpsatweb.cz. Když využiješ vyhledávání, které tam je, tak snad no najdeš konkrétní stránku o obrázcích, odkazech atd. Ale než tam začneš něco hledat, přečti si nejprve http://www.jakpsatweb.cz/zaklady-html.html.
Autor: lift666 (---.eurotel.cz)
Datum: 31. 10. 2005 14:33
lift666.webzdarma.cz Doufám,že se dočkám odpovědi
-----------------------------------------------
Autor: mira (moderátor)
Datum: 01. 11. 2005 17:46
lit666 Fri Oct 28 07:22:38 2005 to bylo smazano z duvodu vic nez 2 mesicu bez zobrazeneho banneru - pokud prislo k tomu uctu nejake upozorneni mailem tak to muselo byt minimalne pred mesicem (resp. 2.10.)
------------------------------------------------
Autor: Thalia (psb.wz.cz)
Datum: 29. 11. 2005 13:39
2lift666: určitě máš účet lift666.chytrak.cz? Píše mi to chybu 404 a navíc to jde zaregistrovat. A co se týče tvého dotazu, tak ano, můžeš tam mít jen jedinou větu. Ale potom co z toho, k čemu ten účet bude? Jestli si tam chceš jen ukládat soubory, tak ti to zruší z důvodu využívání jako skladiště.
-------------------------------------------------
Takže o jaké stránky se vlastně jedná, když byly dávno smazány a ty odkazované na lift666.chytrak.cz - jdou registrovat - což znamená, že je nemá registrované nikdo? :-)))
Lama:dřív se jednalo o lift666.webzdarma.cz
Teď se mi jedná už o něco jiného.Jak tvořit www stránky
Děkuju za odpovědi.Ta stránka mi řekne,jak vytvářet www stránky?