Jak casto pada ???

Zrovna jsem se zaregistroval, ale cetl jsem nektere dotazy a v nich hodne lidi pise, ze je server pretizeny a tudiz se stranky nenatahnou. Moje otazka tedy je: Muzete mi nekdo rici jak casto se neda na stranky dostat? Pokud se na ne da dostat, jak rychly je pristup na ne ??? (nepocitam pripojeni k netu).

Diky...

... faceless ...
Je to O.K., UŽ JSEM SE SVÝMI STRÁNKAMI PROŠEL NĚKOLIK WEBŮ A TENTO SE MI Z HLEDISKA PROSTORU, RYCHLOSTI A CELKOVÉ SPOKOJENOSTI ZDÁ DOST DOBRÝ. OBČAS TO SICE SPADNE, ALE VÝPADKY BY SE DALY CHARAKTERIZOVAT JAKO OJEDINĚLÉ. pOKUD MÁŠ ZÁJEM, NAHLÉDNI NA http://tonny.wz.cz a případně nechej zprávu nebo dotaz v Knize návštěv.
Zdraví Tonny
Čau
Myslím si že WebZdarma je nejlepší freewebhosting u nás. Jeho výpadky jsou tak jednou za půl roku. Někdy je sice trošku spomalen, ale myslím si že to nejni tak moc. Mám zde skoro všechny svoje stzránky, a navíc stránky které tvořím za prašulky. No ale to je jedno: http://cz.wz.cz/ Cesta do ráje
Když je něco zadara, taxe s tím musí počítat. Je ale fajn, že provozovatel udržuje pravidlo, že na internetu MUSÍ být vše zdarma, maximálně za cenu reklamní plochy.

Souhlas a držím palce!

..stejné priority dodržuji i já, i když mám vlastní web na placeném hostingu :-)

http://www.radekhemelik.cz

kear