Opět reklama

Zdravím, již celý den se snažím různými způsoby docílit zobrazování relamy na mém webu. Do včerejšího večera vše fungovalo v pořádku, ovšem po vložení zeditovaného indexu se reklama nevkládá i přes vkládání popsaných příkazů k vložení reklamy a opětovné ukládání souboru index.htm na server. Zkoušel jsem i úplně prázdnou stránku, ovšem ani tam se reklama nevložila. Mohu zodpovědně říci, že jsem již vyzkoušel a několikrát opakoval všechny postupy, popsané zde na fóru.
Nemohl by mi někdo prosím poradit?
mail - csl.opevneni@seznam.cz

Děkuji
Na wz.cz je to normální, mám stejný problém. Smiř se s tím. Třeba to za týden-dva bude zase fungovat.
Na wz.cz je to normální, mám stejný problém. Smiř se s tím. Třeba to za týden-dva bude zase fungovat. :o((
to je problem, me naopsali ze mi z duvodu dlouhe neaktivnosti zrusi stranku :o((
Stejně půjdu jinam. Už mě nebaví se dohadovat o reklamě, jestli je chyba u mne nebo na wz.cz. Mám validní stránky XHTML 1.0 Strict, za tagem <body> mám správnou sekvenci a přesto se mi reklama nezobrazuje. Administrátoři na nás kašlou, ani se nezmíní "počkejte chlapi, máme tady problém, za týden to zase pojede". Nic. Prostě si hrají na mrtvého brouka. Za 50Kč měsíčně dnes seženeš hosting 500MB+PHP+MySQL. Bez nějakých povinných reklam a ještě s pravidelným zálohováním dat.
Ja mam stejny problem...akorat hacek je v tom...ze mi uz dosel upozornujici mail, ze se mi nezobrazuje reklama, ze nejsou zadne pristupy, takze me ceka za dva tydny zablokovani...nevite co s tim?
Tak napiste na podporu@webzdarma.cz. Ale slusne, jinak vam neodpovi.
Já jsem již slušně napsal...
Já mám taky ten problém. Nezobrazuje se mi reklama. Fakt už nevím, jak ji tam dostat, a taky se bojím že mi to zruší.Jestli budou problemy nadale, s wz koncim. :(
Myslím že většina lidí nevyplní ten chlévek (okýnko) kde má být cesta k souboru, zapomněl jsem na to, zadal jsem to tam a za pět minut tam reklama byla, takže myslím že problém není, je potřeba se dobrě podívat co a jak ...

http://cad.xf.cz/
Já mám zvoleno reklama DOLE, takže nic vyplňovat nemusím, rámce nevedu, jenom tabulky.
a funguje to ?
sorry,přehlédl jsem se
No jo, ale tak i tak by tam měla byt aspoň cesta nebo napsane asi index.html zkus to tam napsat tu uvodní stránku a třeba to tomu robotovi pomože ... do hrobu :-)

http://cad.xf.cz/
Tak koukam že už se na to dotazuje hafo lidi...
Tez se mi nezobrazuje reklama....
psal jsem uz vsude mozne na podporu atd. ale nic...asi moc stiznosti :-)
jen doufam ze mi nezrusi web...to by me fakt nasraly!
sorry na mail jsem dal svuj web tak zde uz je to spravne :-)

www.sms-info.wz.cz
Zhruba 2 roky se mi reklama bez problémů zobrazovala a to i po nahrání nové verze stránky - vždy se poslušně doplnila. Po poslední úpravě však ne. Chlívek mám nastavený správně, vnucovací řetězec v kódu taky. Stránky mám validní XHTML1.0 Strict, takže o nějakém tagu navíc snad nemusíme diskutovat.

Na rady ostatních jsem nahrál stránku znovu, měnil jsem výchozí stránku, vkládal jsem prázdnou stránku i práznou strukturu a stále nic.

Dosud mi nikdo nesdělil, že mám v kódu něco špatně. Taky že nemám. Zato admini WZ mají něco shnilého v systému a stále se tváří jako mrtví brouci. Jsme ve fóru Podpora, kde bych očekával reakci moderátora - když už ne na každý 2. dotaz, tak alespoň na každý 10. Zatím však vidím pouze reakce na požadavek smazání webu. Kupodivu jsou v tomhle velmi rychlí. Hlavně je uživatel nesmí naštvat, aby ho nesmazali taky.
Já měl stejný problém, už jsem si rval vlasy a pak jsem zkusil zadat cestu do řádku, kde se ptají na cestu k souboru: stačilo tam napsat index.html a vše do necelé minuty fungovalo! Takže zkus tohle!
Zdravím všechny. Takže po těch všech potížích s vkládáním reklamy mohu konstatovat, že alespoň na mých www stránkách vkládání reklamy již funguje. A to dokonce bez jakéhokoli mého zásahu! Takže není nutné používat všelijaké okliky, které tady někteří radili, aby se reklama zobrazila. Nyní si mohu normálně v sekci nastavení určit jestli chci reklamu zobrazovat nahoře nebo dole a po opětovném nahrání souborů to funguje jak má! Takže super, zřejmě pomohlo, že jsme správce serverů bombardovali! Patří jim dík že to sprovoznili.
bujobrothers: Zkusil jsem (už po několikáté) a stále nic.

Dodatek: Nahrál jsem znovu index.php (už po několikáté) a už KONEČNĚ je reklama tam, kde má být.