co mám doplnit

promiň,ale já to vzdávám,prostudovala jsem to a není to jednoduché,tohleto.děkuji ti za trpělivost a za čas,který jsi mi věnoval,to bych tě musela mít u sebe a všechno to udělal ty,já na to nemám ty buňky,fakt jsem blbá,tak moc děkuji
Opět nechápu.
Blb, to je něco jako světový názor, víš jak se říká, že nejhorší je narazit na blba. Myslím, že pokud je někdo blb tak je blb pořád, může být inteligentní a mít třeba i více vysokých škol (jinak prosím nesměšovat s kategoriemi podle IQ (debil IQ = 75 – 55. imbecil IQ = 55 – 35. idiot IQ = 35 – 0) - podle tohoto názoru si myslím, že jsem blbej nebyl - prostě byla doba, kdy počítač byla potměšilá potvora HAL9000 nebo bedna, která Sobotovi (Jáchymovi) vychrlila kondicogram
Vidíš, už si mužu dát taky přezdívku nechápavý. Jak psát web je kuchařka, která jde hodně po podstatě věci a když nepospícháš jak jsi psala tak jde jen o tempo postupu.Je jasné, že když přečteš jakpsatweb jako noviny, tak to umět nebudeš.Na napsání jednoduchého html souboru potřebuješ znát 5-7 tagů (to jsou značky,které se vkládají do textu a určují jak se text má v prohlížeči zobrazit).A s dalšími 5-10 bych si kuchařku troufl napsat.
Franta: Máš svatou trpělivost :-))
to teda,třeba se ještě ozvu nechápavá-blbá čus
ahoj,tak jsem to vše prostudovala,přečetla a můžu říct,že to není legrace,ty různé klikyháky,to není pro mne,mám akorát uloženo v tom souboru,poslala jsem to na správnou adresu,přišla mi zpráva do emailu,já zůstala koukat jak tele na vrata,že to,co jsem poslala,nemá vůbec žádný smysl,že tam opravdu musej být ty tagy,aby to mohl ten druhý po česku přečíst,takže na to nejsem a ptám se,není něco jednoduššího,že napíšeš normálně bez tagů a pošleš to tam a hotovo?Jen chci napsat,že za registraci souboru chtějí 5 000,- kč,až pošlu ty prachy,tak mi teprve otevřou stránku a já na to nemám,vím,že se to vrátí(kdo ví!),proto mi poraď jiný způsob nebo kam poslat,chtěla bych to všecko zadarmo,ano,ani kuře zadarmo nehrabe,ale není někde,že pošleš a oni to pak strhnou z toho.Píšu to blbě,snad to pochopíš,jak to myslím.Byl to ten ETAGARD či něco podobného,já si už nevzpomenu
Jen chci napsat,že za registraci souboru chtějí 5 000,- kč

a kdo a jak to souvisí s webzdarma.cz? Kam na to chodíš, to ti někdo radí?
ETAGARD z FLoridy? Dej to radši na dobročinné účely

Neustále mě překvapuješ.Hlavně větami, které mi připadají jako absolutně vytržené z kontextu té komunikace tady nebo jsem taky skutečně nechápavý.

Podívej se na http://www.elka.cz/easyblog/ a tam je v levém panelu Weblogy zpracované pomocí EasyBlogu - a jsou tam uvedené odkazy na webové stránky - blogy, které byly vytvořeny programem EasyBlog.Tak si prohlédni,co lidé vytvořili. Ten program, kterým to bylo vytvořeno, si můžeš na těchto stránkách stáhnout a po naistalování doma na počitači do něj můžeš psát "bez tagů" a pak vygenerovat soubory s html tagy, které pak nahraješ na web.
podívej se na www.ETARGET.cz a tam to máš,ale pokračuj a uvidíš,že nelžu
Napiš, prosím, jednou ne moc dlouhou větou, co od ETARGET.cz očekáváš
ale nic,já už nechci nic,jsem už zoufalá,TEBE bych potřebovala tady a ty to udělat a naučit mě to,akorát mne štve,že jsem se do toho vůbec koukla,já koukám na všechno a takhle to dopadlo,SAKRA!
jsou i jiné návody, třeba: http://www.owebu.cz/html/.
Víš já jsem nepochopil, co tím, že budeš psát www,stránky sleduješ,ale jestli-ti jde jen o to aby ostatní lidi poznali také tvé recepty tak je můžeš zadat do http://recepty.atlas.cz/new-recept.asp
Zdravím všechny. Takže po těch všech potížích s vkládáním reklamy mohu konstatovat, že alespoň na mých www stránkách vkládání reklamy již funguje. A to dokonce bez jakéhokoli mého zásahu! Takže není nutné používat všelijaké okliky, které tady někteří radili, aby se reklama zobrazila. Nyní si mohu normálně v sekci nastavení určit jestli chci reklamu zobrazovat nahoře nebo dole a po opětovném nahrání souborů to funguje jak má! Takže super, zřejmě pomohlo, že jsme správce serverů bombardovali! Potří jim dík že to sprovoznili.
Petr: a co si zasluhují za to, že to nefungovalo?
franta: Odchod uživatelů s nadprůměrnou návštěvností webů někam jinam na placený hosting za pár korun, bez povinné reklamy (která je navíc problematická), bez neustálého vyhrožování smazáním, s pravidelným zálohováním a s komunikativností v případě potíží.

Nechci se zastávat vyhýbačů zobrazení banneru, ale pokud je někdo ochoten strpět jejich banner na své stránce, tak ať to alespoň funguje.
Souhlas.Zvlášť pokud je to prezentováno, že to funguje tak, že se uživatel nemusí o nic starat
franta:píšu ti dopis,žádnou otázečku,z toho jsem malinko,ale malinko vyrostla,takže k věci,když jsem tak surfovala po internetu,tak jsem narazila na něco,že můžu mít svůj web,atd.,že za jeden klik od zákazníka můžu mít až 7,- kč,tak jsem si představovala jako Hurvínek válku a tak to začalo,blablabla,postup znáš,ale aspoň jsem se trošilinku přiučila,to díky tobě,Thalia to vzdala nebo to je ten samý adresát?Chtěla jsem si jen malinko přivydělat z internetu,protože ty domácí práce přes internet,to jsou samé podvody,už jsem taky dvoum nalítla,tak furt hledám,co by bylo z toho něco výhodný,tak mne napadlo,co kdyby ty recepty?,mám jich tu spoustu,plnou knihovnu i ty starší,tak to vzdávám,žádný web nechci a budu psát do toho,cos mi navrhl,už jsem jeden poslala,ale nevím,jestli tam je,já se pak kouknu,jen jsem se přihlásila,musím se ještě zaregistrovat?nebo stačí,když jsem přihlášená?bobi
Já jsem se platbami za reklamu nikdy nezabýval a tak musím říci, že nevím.Na druhou stranu na http://www.webzdarma.cz/reklama.html jsou podmínky, které nabízí inzerentů webzdarma.Webzdarma chce od inzerenta 7 Kč za to, když na jejich stránkách někdo klikne na inzerentův odkaz - to je to co zaplatí zadavatel reklamy.Já jsem si to na ETARGET.cz chvíli prohlížel - ne moc důkladně - ale oni nebudou platit tobě, ale ty jim. 5000 Kč je startovací kapitál, z kterého ti budou odečítat poplatky když někdo na těch 108 stránkách, které nabízejí, ťukne na tvůj odkaz a dostane se tak na tvou stránku ( viz Zašlete nám první platbu (min. 5000Kč, následující platby od 1000Kč).

Když se zaregistruješ na : http://www.recepty.cz/moje/ můžeš si vytvořit vlastní kuchařku - projdi odkazy -určitě je to tam popsáno
Žádný odkaz tam není nebo jsem slepá?
teda jsou tam ty odkazy,ale nevím,na který (správný) mám vybrat,zkoušela jsem vše a marně to,co chci.Nehledám recept,prý mi dají vědět v mým mailu bobi
tak hodně úspěchů
Ahoj ,já ti musím hooooodně poděkovat za tvoji "svatou " trpělivost a za čas,kterýs věnoval po celou dobu,to jest od 2.11.05,to všecko bylo zbytečné,no,zbytečné,jak pro koho,pro mne-něčemu jsem se přiučila,ale pro tebe?-taky možná.Kdyby byl zase nějaký dotaz,myslím po delší pauze,jak se obrátit na tvoji adresu?asi na autora:franta(------),tak se měj moc hezky a žádné lidi nechápavých(blbých-dle výše) a ještě jednou moc díky
Ano Thalia to vzdala, protože tak nějak nepochopila, o co se ti jedná. Imho si tu nepoložila jediný kloudný dotaz, takže ani nebylo na co dál reagovat.
franta(---.kpgroup.cz)ahoj,franto,jsem tu zas po delší pauze.Mám k tobě prosbičku,podívej se mi na www.pečeme.webzdarma.cz,snad to tam už mám a řekni názor.Je to tam dneska poprvé a musím ještě jednou moc poděkovat,trvalo mi to teda dost dlouho,než jsem na to přišla a díky taky dceři,která chodí do počítačového kurzu 14 dní a v pátek se o tom zrovna učili.Tak hezké dny a dííííííííííky! Bobi
tak se mi ozvi (franta---.kgroup.cz)
ještě bych chtěla dodat,že na femině nabízejí ikonku přes něco a já nevím,jak,tam je to jasně vysvětleno,ale ..... díky