Odstraneni uctu

Bezduvodne mi byl smazan ucet, reklamu mam v poradku, navstevnost kazdej den nekolik lidi, zadny warez, mp3 nic proste zadne poruseni pravidel. Tak bych rad vedel duvod zruseni uctu. Navic jsem prisel o data z databaze, ktere uz jsou nenavratne pryc. Mam zalohu, ale ne kopletni. Stejne tak data v anketach, ktere sem se ted chystal predelat do SQL databaze. Mohl by mi nekdo z podpory, nebo primo nekdo z wz.cz rici duvod smazani meho uctu a vsech dat, ktere sem mel ulozene na ftp? Mel jsem tam i pokusne stranky, o ktere sem prisel, jelikoz jsem je testoval pouze na serveru (zadne zatezove kody ani js scripta to nebyly, pouhe veci kolem php a pro zrychleni meho webu). Adresa, kterou sem si opet registroval, jelikoz jiz ji mam delsi dobu, je http://gismo.wz.cz. Este jednou zadam nekoho z wz.cz aby mi rekl presny duvod smazani uctu. Diky predem. Docela me to nastvalo (abych pravdu rekl, tak spis nas*alo).
No mne se stalo to same viz vyse muj prispevek ani na dotaz na foru ani na maily vsak nikdo nereaguje..:(
pani administratori asi maji problemy s vocima tohle mne taky neskutecne irituje pristup WZ k uzivatelum - vidim jedine reseni prejit jinam a poradim to i ostatnim a az sem nebude chodit nikdo mozna se tim nekdo zacne zabyvat.... pokud se s uzivateli nechteji bavit nechapu proc mi teda pisou ze prodali domenu aktualne.cz a presmerovali to docasne na nejakej nesmysl xf.cz (to vymyslel opravdu inteligent) a pritom mi ucet smazali :((
grrr nesnasim ignoranstvi ale jiny prirovnani k WZ mne ted zrovna nenapada sorry za vylevy ale nedalo mi to :-) P.
2 Pepahr: no tobe to vse nesmazali, ale presunuli, ty si o data neprisel.
gismo: ne smazali mam tech webu vic tady prave proto to nechapu proc ten jeden nekomu tak vadil :( vidim ze WZ dal dela hluche ale s tim se nesmirim...
2Pepahr: a o který účet jde? Já jsem jiné tvoje příspěvky pomocí vyhledávání nenašla, jen v tomhle threadu a zde žádný účet neuvádíš...
thalia: ucet dieta-hubnuti.aktualne.cz ano koukam ze i muj dotaz nekdo z fora smazal opravdu vyborny pristup k uzivatelum :((