Ave, potrebuju poradit pri instalaci rs TT Jubelle mi to vyhodi chybu "Error creating administrator: Table 'kikibar.wt_users' doesn't exist". Mysql mam aktivni a vsechny udaje jsem zadal spravne (na 100%). Myslim ze se jedna o chybu nekde na Webzdarma. Diky za odpoved!
jak jsem jiz zjistil nemuze to vytvorit tabulku kikibar.wt_users. OStanich asi 4 tabulek to vytvorilo ale tuhle proste ne. Vite nekdo co stim? dekuju....za odpoved:)
to je divne, ne? Zkus ju rucne vytvorit v phpMysql adminovi...
a to je na mne moc, uz jsem to zkousel ale chce to na po zadat nejaky sloupce... a nevim co tam zadavat za ty parametry....
ty budou nekde ve zdrojacich. To najdes. Kdyz tak zkus vykousnout celou definici tabulky a hod ji do sql okynka
neco jako
create table wt_users (
cosi
....
)
#1044 - Access denied for user 'kikibar'@'%' to database 'wt_users'
a tohle to hlasi kdyz ji chci udelat rucne
hmm tka tabulku to vytvorilo ale vysledek vypada takhle......http://kikibar.unas.cz/rs
IMHO je možný, že je na vině více faktorů.
Například
a) nutnost nastavit chmod u některých souborů.
b) nutná podpora php5
c) novější verze MySQL.
Nevím, nedokáži poradit.
Já bych to celé smazal, včetně tabulek v MySQL a nainstaloval celé znovu.
Pokud by ani to nepomohlo, zkusil bych systém jiný.
JEŠTĚ NĚCO:
NECHCI STRAŠIT, ALE VYPADÁ TO, ŽE TENTO REDAKČNÍ SYSTÉM JE PŘEPRACOVANÝ
------- phpWebthings -----
Nechci kazit dojem, ale já osobně bych volil původní script na domovské stránce původního autora, kterým je Paulo Assis.
PROČ?
Spousty chyb v např. snaha českého kódování, a další.
Sám jsem phpWebthings používal, a proto znám jeho strukturu a možnosti.
Na zkoušku jsem kliknul na registraci nového uživatele a ouha!
Stejný formulář jako u phpWebthings.
Co z toho plyne?
Tento server nejspíš porušuje GNU/GPL licenci, protože neinformuje své uživatele o tom, že se jedná o jádro systému phpWebthings.
Podle této licence je nutné dát odkaz či Copyright na původního autora, což není.
Dále v případě jakékoliv modifikace kódu je nutné o tom informovat.
Taktéž není.
Za vše hovoří zkušennost uživatele, který založil tento tread (problémy při instalaci).
Sám jsem na Webzdarma měl phpWebthings nainstalován, a šel v pohodě.
Proto doporučuji použít phpWebthings v jeho původním provedení.