Prosim heeeelp! Nejde mi reklama!

Ahoj, prosim poradte, nejde mi reklama na webe, ked chcete kuknite sa na www.kvarta-gln.wz.cz. Som tak trosku /trosku?/ zaciatocnik a vobec ale vobec tomu ako tam mam dat tu reklamu nexapem! Poradte mi pls. Diky
reklamu je třeba zapsat takto

<!--WZ-REKLAMA-1.0-->

- musí být uzavřena v značkách komentáře.Tam, kde má být reklama dej tu značku uvedenou nahoře
to som presne urobila! kukni na www.kvarta-gln.wz.cz
neurobila. mas tam <!--WZ-REKLAMA-1.0--> a ne <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. musis to vlozit do kodu a ne do textu na strance
no vsak prave ja som to dala do html a to mi takto zobrazilo
a sakra... entity jedny blby a forum... mas tam &lt;!--WZ-REKLAMA-1.0--&gt;
uz som to opravila, ale aj tak to tam nejde..... :-(
Zkus umístit tu značku pro reklamu, tak aby byla před uzavíracím tagem body (teď je až za ním).
aah, nic neda sa to!
Loo: jak máš nastavené vkládání reklamy?
akoze ako?
To jako, kde má reklama být.Četla jsi http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html?
jasne, ma byt tam za body, nie? uz si nepamatam, ale myslim ze tam to tak bolo. a tak to aj mam...
Já jsem to zkoušel a vložilo se to i za body.Z hlediska HTML by za body měl být už jen uzavírací tag html.
Reklamu na stránky vkládá robot.Má s tím však, čas od času, problém.Proto je nejlepší řešení si vkládat reklamu na stránku sám.K tomu aby to bylo možné a vše na při prodeji reklamy na webzdarma fungovalo tak jak má, je potřeba získat kód reklamy.Kód reklamy se nejlepe získá tak, že se v administraci účtu v sekci (Administrace-Nastavení -Vkládání reklamy) nastaví aby se reklama vkládala: nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci) a uvede se nějaké jméno souboru - např. reklama.html (do Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: napsat reklama.html).Nastavení se uloží.Pak si vytvoříš prázdný textový soubor, kterému dáš jméno reklama.html.Do souboru vlož značku pro vkládání reklamy (jsou dvě verze) - použij to <!--WZ-REKLAMA-1.0-->.Soubor ulož a nahraj pomocí FTP do kořenového adresáře webu.V prohlížeči otevři soubor reklama.html - reklamní robot by měl vložit reklamní kód do reklama.html a na obrazovce se zobrazí reklamní banner.Pokud se toto stane tak na webu máš soubor reklama.html, kde máš správný kód reklamy - kromě té vložené značky je kód všechno ostatní, co je v souboru.Kód ze souboru vložíš na správné místo na stránce - tj. někam do tagu body.Pokud má být reklama dole tak musí být na všech stránkách.Tím, že nastavení reklamy určuje, že se reklama má vkládat do souboru reklama.html vyloučíme robota ze hry - reklama.html se nebude měnit, robot nebude muset vkládat reklamu a ty budeš mít svůj správný kód, který si budeš ručně vkládat do kódu stránky (při použití PHP je možné vkládat kód pomocí include).

Pokud by se stalo, že robot nevloží kód reklamy (a vše je podle návodu) tak chvíli počkej a zkus znova nahrát prázný soubor reklama.html na web a zobrazit ho.
aha, ale tomuto ja fakt nerozumiem... to je jedno, no tak ma wz.cz vykopne... :-( lebo ja som v tomto uplny zaciatocnik
Přihlaš se do administrace webzdarma.cz.
Na stránce kde uvidíš Vítej: uživateli kvarta-gln.wz.cz,
klikni na nastaveni
pak klikni na vkládání reklamy
vyber volbu: nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci)
do políčka u Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: napíšeš index.html
klikneš na tlačítko uložit
na svém disku najdi soubor index.html
vymaž z něho tento text: <!--WZ-REKLAMA-1.0-->>
soubor ulož
nakopíruj soubor index.html na web
otevři soubor z webu ve webovém prohlížeči - robot by tam měl nahoru vložit reklamu

tomuto rozumíš?
jasne, uz som vsetko spravila, co bolo napisane, aj som chvilu pockala, ale nic...
tak zkus vložit značku pro vkládání reklamy
zkus vložit <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> před <p><TT></TT></p> do index.html a nahraj to na server a zase to zkus zobrazit.Teď jsem to zkoušel na wz.cz a funguje to
jasneeeeeeee! uz mi to ide! dakujeem :-D
Rádo se stalo.