Reklama

Pls lidicky mam nastaveno abych mel reklamu dole na kazde strance, ale ona se mi zobrazuje na kazdy strance nahore. Co s tim mam delat pls! (www.praguerangers.wz.cz)
reklama je vložena správně - podívej se do zdrojového kódu - za kódem reklamy je již jen uzavření tagu body a tagu html.Řešení, v tvém případě, je přemluvit modrou vodu aby pro reklamu vytvořila vhodně pozicovaný kontejner, do kterého zapíšeš značku pro vkládání reklamy a reklamní robot ji tam bude při aktualizacích souboru vkládat.
jak jako? =) Blue voda je program ve kterym sem to delal, jak to mam zmenit?
Myslel jsem to tak, že když je na všechno použito použito DIV style="position:absolute; ..., tak, že by reklama taky měla dostat absolutně pozicovaný div a do toho divu by se zapsal kód pro reklamu
Mohl bych se zaptat, jestli takhle umístěná reklama vyhobuje požadavkům?
Adresa: mhd-pce.wz.cz
Umístění je v pořádku.Z hlediska HTML není kód správně vložen.Kód reklamy je vložen před tag html - měl by být součástí tagu body, který tu chybí.
Mám to teda chápat tak, že s tím problémy ještě budou, nebo už mi to WZ nikdy nezablokuje?
Nikdy neříkej nikdy.
Pokud se bude reklama zobrazovat a započítávat tak problémy nebudou.

Problémy můžou v budoucnu nastat pokud by se zdrojový kód top.htm někdy v budoucnu editoval (předpokládám, že verze, kterou máš na PC zdrojový kód neobsahuje) a znova nahrál na web a robot na vkládání reklamy reklamu z nějakého důvodu nevložil.

Pokud se tedy bude soubor s reklamou editovat je třeba pohlídat jestli se banner zobrazuje a zkontrolovat jestli se v sekci info v administraci účtu zvyšuje počet zobrazených bannerů.Nejlepší je jednou za měsíc udělat kontrolu - několikrát načíst stránku a zkonrolovat jestli se bannery započítávají. Kontrolou se vyhneš eventuálním problémům, které jsou ve fóru popisovány skoro nic neříkajícími výroky typu:

proste mi ta reklama nejede.. nevim vzdycky jela a pak najednou nic..

Zároveň si tak zajistíš minimální návštěvnost.

Vzhledem k tomu, že ve stránce top.htm není uveden tag body tak robot, pokud je to jeho práce, vložil asi reklamu na začátek souboru.Oprav si strukturu stránky top.htm - reklama má být v tagu body a ten má být společně s tagem head v tagu html. Po opravě tak získáš zdrojový kód stránky top.htm včetně reklamy.Pokud máš tedy zdrojový kód včetně reklamy a robot bude fungovat tak vloží do souboru reklamu - druhou.

Aby k výše popisovanému problému s robotem nedošlo změň v nastavení vkládání reklamy jméno souboru , do kterého se má reklama vkládat, dej mu třeba jméno reklama.htm a nahraj ho na web.Soubor může být prázdný, nebo může obsahovat značku pro vkládání reklamy.Tímto způsobem vyloučíš soubor top.htm z cyklu editací.

Druhá možnost je místo kódu reklamy umístit do souboru značku, která označuje místo pro vložení reklamy a pohlídat si, že robot reklamu skutečně vloží.

Pokud stávající reklamu vložil robot, je dobré kód, pro všechny případy, uschovat.
Mám vážný problém s reklamou.
V nastavení mám reklamu zobrazit nahoře v souboru mani.htm, který je součástí rámce. Reklama se mi ale zobrazuje v souboru s rámcem a nejde vymazat. Když soubor smažu a nahraju znova, problém je zpátky (civilizace4.wz.cz)
Ackbar:
Nepovolený přístup...
Souhlasím!
Smazat index je na wz nejelegantnější řešení jak se zbavit problémů s reklamou
franta - tak co s tim
jinak, stahl sem mozilla firefox, a tam to funguje. problem je jen v ie
obávám se, že vkládání reklamy nebude na prohlížeči závislé.Pokud máš zdrojový kód reklamy tak je to dobré.V nastavení napiš místo mani.htm třeba reklama.htm.Udělej si prázdný soubor reklama.htm a nahraj ho na web -robot se bude snažit vkládat do reklama.htm.Ty ponecháš kód reklamy v souboru na správném místě tak aby byly splněny podmínky zobrazení reklamy - na titulní stránce nahoře
franta - to moc nechápu
vyloučíš rotota ze hry a reklamu se dáš tam kam budeš chtít -prostě se kód reklamy stane součástí zdrojového kódu stránky a protože pomocný k´´d s reklamou nebude nutné editovat tak odpadnou problémy s vkládáním reklamy při případné aktualizaci souborů
franta - jakyho rotota? z jaky hry?
to byl překlep, zapomeň na to.
OO