Bezdůvodné zrušení účtu !

Potřeboval bych poradit jak postupovat.
Moje stránky už fungovali něco přes rok,nebyl žádný problém,reklamní bannery jsem měl správně nastavené atd atd.Jenže pak se banner přestal ukazovat a novým nastavováním se nic neměnilo.Doufal jsem,že se tedy banner zase časem sám od sebe objeví.Jenže tak se nestalo.A dovršilo se to vše tím,že jste mi moje stránky zablokovali,přestože jsem já osobně žádnou chybu neudělal.
Popravdě začínám pochybovat o vysoké úrovni webuzdarma,protože tato stejná situace se opakuje už po druhé.
Pevně doufám,že se chystáte svou chybu napravit a že mi mé stránky opět zprovozníte a že se toto nebude opakovat.Podobné stížnosti jsem už totiž slyšel z různých stran,tak doufám,že se pracuje na zdokonalení.
Pukud tedy není možné mé stránky opět zprovoznit,doufám tedy,že mi alespoň poradíte,jak postupovat k jejich obnově.Jen doufám,že nebude zapotřebí vše smazat a znovu nahrát.To by mě už asi po 4. vážně nebavilo.
Předem děkuji za pomoc.
petenet.wz.cz
Pokud jsou stránky zablokované tak se přihlaš a v kořenovém adresáři webu smaž soubor .htaccess, pokud jsi měl vlastní .htaccess tak z něj odstraň to ,co tam bylo přidáno.No a postarej se aby se zobrazovala na stránkách reklama.Sice se má vkládat automaticky, ale...
Petent: na to zapomen mne udelali to samy a neobtezuji se ani odpovedet natoz neco sprovoznovat... tady se clovek nedovola niceho chces web zadara OK ale drz hubu kdyz se neco stane takhle to tady funguje.. :(( koncim tady a vsechny weby presounu jinam.... doporucuju to i vsem ostatnim..
>> doporucuju to i vsem ostatnim
Proc. Pokud s webem dobre hospodaris a respektujes pravidla, tak se ti nic nemuze stat. Ja jsem tu uz tak dobrych 5 roku a ani jednou se mi nestalo, ze by mi smazaly web, natoz tak jeste prijit o data. Pokud se ti tady nelibi, tak bez jinam. Nikdo te tu nedrzi.

Nahle nezobrazeni reklamy se sice muze stat, ale aby to trvalo mesic, tak to uz je moc. Ale pravidla jsou pravidla, a je tvoji povinnosti kontrolovat, zda-li se reklama zobrazuje. Pokud ne a neni to tvoje chyba, tak je vhodne slusne upozornit podporu o chybe.
Tomik:slusne sem kontaktoval nekolikrat poslal i e-mail a zadna odezva na tohle uz nemam dalsi slusnou trpelivost nevis o co de tak klidek.. jediny ceho sem se doskal bylo smazani dotatu ve foru... mam bohuzel spatnou zkusenost i s placenym provozem u WZ takze vim o cem mluvim nejaky tvy domenky a podobny hlasky si odpust... by mne zajimalo proc se k tomuhle nevyjadri nejaky admin.. nekde udelali chybu ale proc by to priznali a bavilo se se s nejakym lojzem co ma freeweb...tohle vsechno je ale jen ztratu casu :(
petenet.wz.cz - stránka funguje... i s reklamou.

Pokud se jedná o jiné stránky - tak zrušení asi nebylo bezdůvodné - jak píšeš - ale protože se tam nezobrazovala reklama.
WZ sice neručí za správné vložení reklamy, ale vyžaduje její zobrazení. Je to paradox.