nefunguje administrace!

Již od pátku 25.11. mám úplně neaktivní tlačítka "edit" ve správci souborů a nemůžu se do editace dostat i přesto, že do té doby bylo vše bez problémů. Děje se něco se serverem nebo co s tím mám dělat? Děkuji.
Zkus používat ftp, více na faq.webzdarma.cz v sekci ftp.

A něco trochu OT:
Mě by ale spíš zajímalo, proč máš u odkazů v menu to target="_blank". Nebylo by lepší, kdyby se odkazy otvíraly vedle menu v pravém sloupci?
Navíc se ti vůbec nezobrazuje reklama, čímž porušuješ podmínky. Máš ji totiž špatně nastavenou, při použití rámců ji musíš nasměrovat do některého z nich, nejlépe do toho na úvodní straně - http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html.
ftp mi je k ničemu, když potřebuju doplnit rychle něco do textu nebo něco naopak přepsat/opravit :-(( v objednávce např. máme špatnou e-mailovou adresu už tři dny a jediné řešení by tedy bylo nahodit znovu shop, což je trochu nepraktické.
s tou reklamou se omlouvám, původní stránky nejsou moje práce a týkají se úplně jiných lidí, já jsem akorát změnila design a použila z časových důvodů tuto kostru.
No já teda rychleji něco doplním/opravím/přepíšu spíše přes ftp než přes správce. Ale každý to asi vidí jinak.
Proč ti editace nefunguje, nevím. Ale vzhledem k tomu, že to není jediná možnost úpravy souboru, tak nechápu, proč to pro jednou neuděláš jinak (viz to " máme špatnou e-mailovou adresu už tři dny").
Me se zase na me strance nezobrazuje pozadi a nektere obrazky,
i kdyz ve zdrojaku je vse v O:K:...
To jsou ale opravdu zdegenerovaný stránky.
Já si na tyto věci nestěžuju ... ale dost mi vadí že nejdou mazat soubory/fotky :( ... mám tam už asi 7 omylů ale nejdou smazat... kamoška mi doporučila nahrávač ale stejně jsem žánej na netu nenašla,... čim to je ,že nejdou přejmenovat a nejdou mazat fotky/soubory?
2blahapet: pokud toto přečtete, nepotřebujete brýle..... :-D
2blahapet: no tos mu teda pomoh...

2Viteq-lord Webmaser: ve zdrojáku není vše ok. Podle kódu chceš zobrazit např. genom.jpg, ale jak jsem zjistila, tak ten obrázek tam není, ale je tam genom.JPG, což není to stejné. Viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16.

2Annis: zkus ftp přes TC, na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34 je to podrobně popsaný.
Díky zkusim to kouknu a když nepochopim(čehož se obávám) tak písnu ... :-D
No asi to budu delat jen bez hačku a carek pres správce,... A myslíte že ty chybné soubory už nikdy nesmažu? nastestí nnejsou moc velky,...