Ta reklama!

Cus vsichni. Potrebuju poradit. Prave sem dokoncil stranky www.ruzinova.wz.cz a peru se s reklamou. Puvodne sem ji chtel dat naspod kazde stranky, tam by nevadila, ale mam to delany php require() a davalo mi to naspod kazde stranky...teda i te inkludovane. To neslo. Tak ji chi dat nahoru, ale i kdyz si ji pohodove napozicuju a atd, stejne se mi dava pred . Jak to so tou reklamou vlastne je?
Jó, to kdybych věděla... já ti neporadím, ale jakmile se tady objeví nějakej radič (choděj sem obden) máš vyhráno. Já ti můžu akorát popřát hodně štěstí...
Nepochopil jsem proč to nešlo. Reklama je teď nahoře a ve zdrojovém kódu je ještě před tagem html. Vložil to tam robot?
Pokud se tento kód uloží do souboru a ten se bude vkládat pomocí include je potřeba ještě v nastavení vkládání reklamy nastavit vkládání reklamy do nějakého pomocného souboru (aby bylo možné zadat jeho jméno musí být v nastavení uvedeno vkládání na titulní stránku nohoře) - ten se prázdný nahraje na web a robot do něj vloží reklamu a dále bude sledovat jen změny tohoto nastaveného souboru - bude vkládat reklamu do tohoto souboru nahoru - tj. nebude zasahovat do stránek prezentace, No a ty vložíš reklamu pomocí include tak, aby splňovala požadavky WZ. Bude potom nastaveno na titulní straně nahoře a fyzicky bude vložena dolu.

PS v Mostě to znám, ale stránka se mi zdá trochu jako rébus - tedy pochopit, ve které městě se obchod nachází.Až tak moc jsem to nezkoumal, ale myslím že pro vyhledávače by bylo vhodné když by se tam jméno města objevilo v textové podobě
reklamu lze mit na vsech strankach dole i kdyz pouzivas include / require viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
Momentalne nejdou zadne moje a ani tvoje stranky nacist (super sluzba!) takze se nemuzu podivat co ti to dela, ale myslim, ze jsem mel podobny problem.

Reseni je snadne, musis v nastaveni vyplnit policko do ktereho souboru se ma reklama vkladat, napises tam index.php a je to.
...to je vsechno pekne, ale stejne mi tam ten robot vlozi uz do vygenerovane stranky tu reklamu....dik vsem za pripominky okolo :-)
pokud nastavíš aby vkládal do reklama.html a ten nakopíruješ prázdný na web tak bude vkládat reklamu do reklama.html.Ty si pak obsah souboru reklama.html vložíš pomocí include tam kam budeš chtít.
...dekuji "franto"..to facha
a ještě jedna položka v menu je nějaká divná - týká se závěsných ocelových náušnic ;-)
franta: Myslíš ty "vYsávací"? :-))
jo, to jsou ony, jak asi fungují ?
:-)
vadí moc když ta reklama co byla původně na nahoře na hlavní stránce je teď uprostřed? Bo aby mi to nezrušili:-) dík