Bude to dlouho trvat?

Bude někdo tak laskav a bude informovat uživatele do několika nepřehlédnutých výzev kdy bude v pořádku možná aktualizace webu?!

Ať cokoli nového nahraji na FTP, tak soubor nebyl nalezen či něco aktualizuji, tak na webu zůstává původní nezměněná stránka, nebo když cokoli smažu, tak se stránka na webu stále zobrazuje. Prostě naprostá totální neschopnost aktualizace! Jak dlouho? nebo budu muset přejít na jiného poskytovatele?

Má někdo stejný problém? nebo jsem sám.

Předem děkuji všem uživatelům za vyjádření.

S pozdravem
Martin Přehnal
http://parfemy.czweb.org/
Tak mě ještě napadlo, zkusit nahrávat přes WWW rozhraní, což jde, čili tím soudím, že je vyřazen FTP přenos, ale nedovedu si představit, že několik desítek souborů budu přenášet, před nepohodlné WWW rozhraní :oX a soubory větší 2MB nenahraju, třeba je rosekat na x malejch :( To i v emailu pošlu větší přílohu :)
Nevím, nejsem odborník, tak nemůžu radit... ale mě FTP funguje v pohodě... Naposledy jsem s ním teda pracovala včera, ale to snad není tak dlouho...

btw, možná jsem idealistka, ale nedají se ty větší soubory nahrát způsobem, že nahraješ takřka prázdný soubor a na webu do něj zkopíruješ celý kód?
již vyřešeno s techickou podporou webzdarma a tím děkuji za velmi rychlé vyřízení.