Prosim poraďte proč nemůžu smazat nahrané soubory chci tam hodit nový ale nemůžu protože to prostě nejde smazat kliknu na to a napíše mi to že zadaný soubor nelze smazat. Díkys za pomoc! moje stranka je když tak revolucni-republikani.webzdarma.cz
Jo a ještě lidičky prosím nevíte jak přesně to tam mám naházet ty soubory aby mi to fachalo dělám to přes powerpoint a už to mám i ve formátu pro net vytvořilo my to 2 ikony jednu tu hlavní pak jednu složku ve který jsou všechny obrázky z webu co sem udělal (obrázky, zvuky ..) ale nevim jak to udělat aby to fungovalo dal jsem vytvořit adresář dal jsem tam všechny ikony co to vytvořilo ale píše to error že prý nexistuje soubor nebo je přejmenovanej prosím vás lidičky moc moc , Pordte prossssssssssííííím moc díky!
Lidičky co může být spůsobeno tím že mi v vebu nehraje muzika a obrázek nefachčí ale nahranej ho mám :-( ?díkys? já mam ale zase pro jednou tolik otázek :-) snad na ně budete vědět odpovědi?
jestli to píše error...., tak nemáš vytvořenej soubor index.htm v RODIČOVSKÝM ADRESÁŘI. Ten rodičovskej adresář je důležitej, jinak WZ nepochopí, která je hlavní stránka. A jěště, radši stránk dělej v Publisheru než v Powerpointu
Mám podobný problé a není to tím, že bych neměl index.htm. Přesně můj problém vypadá tak, že mi nejdou zobrazovat některé obrázky v exploreru, ve firefoxu to funguje. A zjistil jsem, že to jsou ty, kdy mám háčky a čárky. Tak jsem to chtěl přejmenovat a nešlo to, a smazat taky ne. Proč?