emailova schranka

Mam prosbu: jiz 3 tydny nam neprichazeji emaily do emailove schranky ? Jaka je jeji kapacita a v cem by mohl byt problem ?
Diky.
S tunajším emailem jsem se trápil pěkně dlouho. Dlouho nešel, potom náhle šlapal jako hodinky a po týdnu zase nešel, pak den ano a tři dny ne - vykašlal jsem se na to a na stránky dal email seznamácký. Sice to není stylové, ale alespoň to funguje! :o)
Tudíž doporučuji se emailem na webzdarma netrápit. Pro chod stránek to není až tak nezbytně nutné a rozčilovat se kvůlivá tomu furt dokola ničí zdraví a to je přednější :o)
Ahoj Martin
Moc děkuji za odpoveď, řešila jsem to podobným způsobem.
Srdečně zdraví
Milada
Mám účet zeptejtese.unas.cz (ve výstavbě), a mám problém se schránkou. O víkendu jsem si účet s e-mailem registroval, účet šlape jako švýcarské hodinky, ale mail jako švýcarské...auto. Hlásí to chybu, že neexistuje index.html/htm/php
TLCS: zřízení e-mailové schránky z nějakého důvodu (asi to zbouchávají kladivem) může trvat i několik týdnů. Po tu dobu se tam zobrazuje inteligentní hláška o neexistujícím indexu. Takže počkat...
OKay, díky
taktéž mi stránky chodí jako švýcarské hodinky ale hroší je to s emailem.... stále stejný problém .... viz. nahoře ... Hlásí to chybu, že neexistuje index.html/htm/php ale ja ho v rootu mam.... ! Tak nevim... Dekuji předem tam komukoliv za pomoc..... Jirka