Neregistruje :(
po registraci domeny alienzz.wz.cz prijde email s potvrzenim > dostanu se na stranku se zadanim hesla > vyplnim a > pak to skoci na KROK 1.
s chybou :
1. krok - volba domény a kategorie stránek
Registrace služby webzdarma.cz je bezplatná. Všechna uživatelem poskytnutá data jsou považována za důvěrná a nebudou poskytnuta třetí straně. Před registrací se seznamte s podmínkami používaní služby webzdarma.cz.
Věnujte prosím pozornost zařazení do nabízených kategorií. Děkujeme.
Při zpracování došlo k těmto chybám:
* Nepovolený obsah pole "subdoména"! Zadejte prosím řetězec složený pouze z malých písmen a číslic. Využít můžete i pomlčku, ale ne na první pozici.
* Taková doména není v nabídce. Hmmm ...
HEEEEELP PLEASE!
CO? Co se ti nezda?
Ja chapu tu hlasku "Nepovolený obsah pole "subdoména"", ale fakt nevim co je na "alienzz" nepovoleneho :'( A domena wz.cz urcite v nabidce JE!
nekomentuji chování registračního programu - to je prostě na wz objektivní realita, napiš na podpora@webzdarma.cz
dej nám vědět jak to dopadlo
Zkusil jsem to zaregistrovat pod wz.cz, a normálně to běží.
!Autorizační kód jsem nevkládal, tak si ji včas zaregistruj!
<HTML>nektere webmaily ty url upravuji, zalamuji a co ja vim dalsiho ... denne se registruje pres 500 lidi, tohle musi byt chyba mezi zidli a klavesnici</HTML>
Skutečně, při překopírování adresy do prohlížeče registrace funguje, při kliknutí na odkaz v Mozilla Thundebird (pop3.seznam.cz), ač není zalomený,zabírá asi půl řádku a tvoří souvislý text, registrace nefunguje a vrací tu hlášku Nepovolený obsah pole "subdoména". řekl bych, že je to i trošku mezi klávesnicí a WZ
mira:
Při překopírování odkazu začína adresa:
http://wz.cz/reg.html?PHPSESSID=...
při kliknutí na odkaz je v prohlížeči uvedena tato adresa
http://www.webzdarma.cz/reg.html?PHPSESSID=...
je to ten problém, proč to nejde? A jak tato situace vzniká?
<HTML>ten seznam vyzkousim, diky
ne, ta zmena hostname neni problem</HTML>
Vyzkousel bych vypnout docasne ADBLOCK PLUS ve Firefoxu...
Mel jsem stejny problem :-)
Pokud by ani tohle nepomohlo, tak v IE :-(