Hodnocení webu - zaktualizovaný design..

prosím o zhodnocení nového designu webu, lidi davaj do hlasovani ze se jim to nelibi ale uz nenapisou, co. Tak se ptám vás, milí a vážení. Co opravit či předělat. Děkuji na stotisíckrát

www.mediacenter.wz.cz
Je to v pohpo - mrkni tay na moje stránky www.onny.euweb.cz/onny.htm a hlasuj tam pls, jakse ti líbí design
No me se na tom webu nelíbí to "preramovani" proste hrozne moc ramu ktery to pak delaj dost neprehledny - alespon pro me...(zkus treba tabulky) Dalsi vec mozna je za tomu ramu co je datum a svatek bych nedaval takovou prioritu (zabira to skoro stejne jako logo) myslim ze by tam spis melo bejt to menu a az nekde pod tim - nejlip uplne dole - to datum. Dalsi celkem podstatna chyba je ze nefungujou nektery polozky menu - priste je radsi pridavej podle toho ktery jsou jiz alespon trosku hotovy - pusobi tospatnym dojmem kdyz musim kliknout na tri polozky nez alespon jedna z nich jde...
hmm... čenou mám rád takže se mi ta stránka celkem líbí ... ale pár rad bych měl...
1) Máš hrozně objemný logo.... 60 kb je celkem smrtelný pro lidi s připojenim přes pevnou... sradz to tak maximálně na 10

2) pryč s rámama.. použij tabulky... nebo se nauč css a vyhraj si s pozicovánim ;)

3) používej míň javascriptu... podle mejch zkušeností hodně zpomaluje běh celý stránky...

4) odstraň ty hodiny a datum.. taky hrozně zpomaluje a vypadá to divně než se to načte

5) Menu udělaný obrázkama je hrozná věc... pohraj si s css... napiš odkaz normálně a pak mu nastav to pozadí a bude to vypadat podobně a bude se to zobrazovat i v textovejch prohlížečích...

a to je asi tak všechno ;)
a eště něco... u tý hudby na pozadí... buď jí dej pryč nebo tam dej tlačítko pro vypnutí ;)
pokusim se to nejak opravit, tech chyb co jste mi zde napsali je celkem dost a nez to opravim bude to chvilku trvati, nemam moc casu, no zkusim dnes udelat ty hodiny dat je nekam jinam a srazit velikost toho napisu...