Nefunkční webové rozhranní a problémy s FTP

Zdravim.
Celé dnešní odpoledne mam problémy s uploadem přes FTp, je velice pomalé a často mi to soubor odmítne. Webové rozhranní po otevření odkazu správce souborů nefunguje vůbec (ping timeout).
Dokonce mi kvůli tomu ujel autobus. :(
to je mi lito.
:-D
Zdravím.
Jak vidím, problém nebude na naší straně. Ještě v pondělí jsem soubory přes FTP uploadovala bez problémů, od úterka to nejde. Už jsem kontaktovala i FTP. Napsali mi, čím by to mohlo být (kapacita), ale jak vidím, nebude to ono...
Zřejmě nezbývá než čekat, až se umoudří. Zatím natahuju přímo přes webzdarma (po kouscích).
Skus pouzit na prenos dat pres FTP program, na ktery popisuju na svych strankach navod jak ho nastavit... Ja ho pouzivam a nemam s nim nejmensi problemy. Soubor ktery chci upravit si stahnu do pc, upravim a nahraju zpatky... jednodusej to snad ani nejde... ;)

http://firstpage.wz.cz/index.php?page=zacatek&1 (downolad)

http://firstpage.wz.cz/index.php?page=nastaveni&1 (nastaveni)

mimo jine vypisuje i kolik je zabraneho mista na webu a kolik tam jeste vleze...
Podarilo se mi snim dokonce nahrat i vic nez tech 50Mb (nahral sem 54Mb. vic sem nezkousel pac sem vic nepotreboval...) :)
Děkuji moc za tip, stáhla jsem si z vašich stránek FTP program, podařilo se mi spojit, všechno snad správně nastavit, ale v závěru to stejně nepomohlo - zase nastala chyba v průběhu přenosu. Tak nevím...:-((
2Klára: a kolik máš teda vlastně obsazeného místa? Mně ftp jede, sice rychlost dost kolísá, ale drží se nad 10 kbytes/s (zkušela jsem to teď na doméně .wz).
Přidal sem tam obrazky s nastavenim....
http://firstpage.wz.cz/index.php?page=nastaveni&1
Takze by to melo byt vic jasne...
Mimo jime ten FTP klient co tam popisuju ukazuje ve sve spodni casti obsazeni mista webu jak v procentech tak i v Mb... takze pokud tam mate dost mista tak to musi fungovat tak jak ma... Mi to taky jednou neslo... porad sem nevedel proc.. pak mi to doslo: NEBYLO MISTO... :)
No jooooo! Fakt tam to místo nemám! :-))
Tak ještě jednou moc díky!