Původně jsem nastavil zobrazování v katalogu stránek, později jsem provedl úpravu v popisu a od té doby tam odkaz i po několika dalších pokusech není. Platí pro účty sms-fotoseznamka.wz.cz a bir.wz.cz. Za nápravu děkuji
tohle pis spis primo adminum,my s tim nic moc neudelame.
Uz jsem to tu jednou psal a nebyl jsem sam, akorat cekam ze admini se snad ozvou az jim zbyde nejakej ten cas ;-) a vyrknou sve stanovisko k tomuto problemu... ;-)
Mě to taky nejde, nevim jak to udělat, ale myslim, že tam je něco jako aktualizačí doba, někdo mi říkal že to tam budeš(budu) mít do 48 hodin( asi)
Já už čekám na zařazení přes 2 týdny a nic, spíš tady na to pěkně serou :-(
Díky,že jsem našel tyhle reakce.O aktualizaci zařazení do katalogu
se snažím už asi 5 hodin a nic.Za jak dlouho se ty změny projeví?
Ja som to tam mal a zrazu zmizlo. Už som si zvykol, aj tak ku mne chodí 5 ľudí do roka :))))
Když se mi adresa polanka.aktualne.cz nuceně změnila na xf.cz, tak jsem využil nabídky změny adresy účtu. Nyní mám tedy polanka.unas.cz, v katalogu byla chvíli, pak zmizla a v katalogu např. na Centru se mi stále píše polanka.xf.cz! Už mě tu pěkně se*ou! Na maily neodpovídají, prostě nic! Poraďte, kde mám odkaz na své stránky umístit, aby byly vidět? A jak? Děkuji!
katalog na centru (ani nikde jinde) nema s wz nic spolecnyho, zmenu si tam musis zaridit sam. jinak co se tyka umisteni odkazu, tak krome katalogu existuji jeste fulltextovy vyhledavace. dalsi moznost je, ze na stranky odkaze nekdo, komu se libi. nebo vymena odkazu.