tak jsme to odeslal, snad se ozvou.....
Nečekejte, že odpověď přijde za hodinu! To by museli jen sedět u mejlu a odpovídat na dotazy. Čekala bych tak týden a pak bych to poslala znovu. Ale imho by na takový problém mohli reagovat.
taky si rikam ze tak hned toenbude ;-)
to jesnad nejaky vtipek, ono se to rozleza uz nejdo utakhle prepsat 2 soubory a zrovna ten jeden potrebuju nutne! :-(((((((
takze to psiu podruhe, doclea dost me to stve....
to by me fakt zajimalo, cim to je... az se ti mira ozve, urcite dej vedet...
dam ale zajimave, kyz jsem si vytvoril novou slouku tak se to zobarzi ok, takze problemy jsou jenom stou jednou slozkou...
Setkal jsem se již s následující chybou:
Při pokusu přepsat soubor přes FTP zůstává přepisovaný soubor nezměněn.
Řešení:
Nejprve smazat soubor na serveru a potom teprve nahrát jeho novou verzi.
Možná se jedná právě o tuto chybu.
Toto jsme taky zkousel - bezvysledne, tohle je zprava kterou jsem od nich dostal
na serveru to je ulozene opravdu jen jednou, zkuste tlacitko "obnovit"
protoze to muze byt ulozene ve vasich docasnych souborech
takze jsme jim napsal jeste jednou, vazne by me zajimalo procto nejde...
Ahojky ! Jsme uplnej začátečník ! Takže hrozný střevo ! Udělala jsem si svoje osobní stránky ve Microsoft FrontPage ale když sem chci nátáhnout tak to nejde protože to můžu jen po jedné částí a já jich tam mám asi 600 ! Čeltla jsem tady ještě o jiné možnosti ,ale nějak jsme to nepobrala ! Mohl bymi někdo prosím pomoct! Dominika
Ta druha moznost je FTP. Funguje to tak, ze si "otevres" ten svuj adresar na serveru a do nej to nakopirujes stejne,jako bys to kopirovala do adresare na svym pocitaci. Programu, ktery toto umoznuje, se rika FTP klient, jeden z nejoblibenejsich je soucasti spravce souboru Total Commander.
Vice informaci najdes napriklad na adrese http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34