Problém se zobrazením českých znaků

Vytvořil jsem jednoduché stránky ve FrontPage a v pohodě to dlouho fungovalo. Až najednou stránky přestaly zobrazovat š,ž,... Místo toho píší ?,a další symboly. Zkoušel jsem změnit písmo na stránkách, to však nepomohlo. Co s tím, neví někdo? Díky
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">

Znaková sada 1252 rozhodně není česká. Změň si to na 1250.
Díky
No ale ja to tak mám a vždy ked idem editorovať súbor tak mi tam porád místo č,š...dáva otázniky. Vždy to musím editorovať v počítači a znova nahrat na server. Nevíte co s tým je?
Na webovém rozhraní wz je iso-8859-2
a co stým?
bud to predelej do iso-8895-2 nebo to edituj u sebe na pocitaci
A proč se mi tam ted nezobrazuje toplist?
zmenil som to a stále to isté...
no a te dto musis prepsat v te spravne znakove sade, takzentam kde se to zobrazuje to zkus napsat znova ;-)
myslíš tohle : charset=iso-8895-2" ?
myslíš tohle celý text prepsat?
mel jsem podobny problem, na jedněch strankach (iso-8859-2)se nezobrazovaly spravne pismena [Š,Č,ť]. Byly to texty tahane z databaze(latin2). Ja jsem to vyresil neelegantne - prekodoval jsem cele stranky a celou databazi do UTF-8. Co se tyce problemu s vetsimi pametovymi naroky (dva bajty na pismeno s diakritikou),to takovy problem neni-rozhodne to nezapricini problemy s diskovou kapacitou.
aj ked som zmenil iso..stale to robi skusim dat UTF-8. A pak uvidíme
a mas ty pismenka opraveny v tech dokumentech?jestli se to treba blbe ulozilo, tak tam opravdu mohou byt ty otazniky a nezbyva,nez to prepsat rucne... radsi si to zkontroluj
No a stále. Dal som to aj do UTF-8 . prepísal som text a stále...nechápem prečo
Stranky mas ve Windows-1250 a vypada to, ze se vsechna diakriticka pismena zobrazuji spravne. Zkontroluj nastaveni sveho prohlizece.
No ale mne sa to zobrazuje dobre v prohlížeči...ale v editore to blbne...
a co pouzivas za editor?
no ten čo tam je...myslím tu na serveri
no ale to je obycejny formular v prohlizeci. Zmen zobrazovane kodovani v prohlizeci.
No ale ved to som skusal aj 1000-krat..a stale..no vidím že to vždy budem muset editorovat umna v kompe