Zkousel jsem zprovoznit Mambo web server. Pri pre-install checku to ohlasilo "Session save path /home/tmp, Unwriteable"
Kdyz jsem se to presto potom pokusil nakonfigurovat a zprovoznit, ohlasilo to po dokonceni a pokusu otevrit stranku jen :
"
(reklamni banner)
Warning: main(): Unable to access /3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php in /3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/mambo.php on line 47
Warning: main(/3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/mambo.php on line 47
Fatal error: main(): Failed opening required '/3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/mambo.php on line 47
"
Nevite nekdo plz "Jak na to"?
Diky moc.
Možná je problém v reklamě. Nech si ji vrožít do určitého souboru (např. reklama.php) a ten potom includuj do stránek. Pokud nevíš o co jde, tak si vytvoř vstupní stránku a zní další odkaz na mambo.
Nezda se mi, ze by to mohlo byt timto. Ohlasi to chybu na 47 radku skriptu. Je tom prvni misto, kde to poprvy pouzije nejakou volakou globalni promennou absolute_path (a ta by mela byt /3w/prodejce.cz/l/linkamerika).
Session save path /home/tmp, Unwriteable -- projdi si veskery nastaveni a zmen cesty jen na "svuj" prostor - pokud to jde, tak pouzivej relativni cesty...