Moje stránky jsou strašný já to vím ale jak to opravit trošku?

http://www.zsbory.wz.cz/ je to děsný má to být neoficiální školní web o nás a nějak se nedaří byl jsem zvyklej na websnadno a najednou šok ani jsem nevěděl co dělat tak jsem teda začal studovat html jazyk a už umím ale pořád nechápu jak se dělá desing webu? Mám tam čistý pozadí?
no začni asi tím že vypustíš všechny ty blikadla hopsadla apod. a dáš místo toho třeba nějaký užitečný informace
Na to kolik ti je, tak se snazis.Nevim co pouzivas za HTML editor, ale pro zacatacniky je dobry FrontPage.Sice dela strasne neprehledny kod, ale web bys tam mel zvladnout udelat.Vzdy jen vlozis tabulku, obrazek apod. a pak to nasvitis a zadas parametry.
Jako pozadi mas #66CC66 barvu, nevim co myslis cistym pozadim.Tahle nazelenala.A to menu neni resene taky nejak valne.Ale snaha se ceni ;)
No já ho zatím dělám v poznámkovém bloku nechci podlehnout editoru kterej vypisuje kód a jak na ten web desing?
A nepomohl by někdo online?Třeba na icq?
Zacinas a vse do posledniho tagu pises v poznamkovem bloku ? To se mi nejak nezda, protoze kdyz nevis ktery tag na co pouzit a jak, tak jsi v prcicich.Tak ja osobne zacinal na na HC-Broczek.Cesky a dobre se tam naucis.Ale nema tak prijemne uzivatelske rozhrani jako FP.A tak budes stejne porad v HTML kodu.Ale zaklad jako vlozeni obrazku, tabulky apod. si udelas bez vypisovani tagu a taky celkovy vzhled nastavis dobre.
Jak na design.Muzes si nekde na netu najit nejaky free webtemplate a zkusit jej pouzit, ale jestli ti s tim nema kdo pomoci, tak nevim, esli to zvladnes.
Co zkusit nejaky script ? Co napriklad WebCreator ? Najdes ho tady >>> http://webcreator.wz.cz
No stejně se v tom nevyznám moc ): Asi půjdu na nějakej ten editor slyšel sjem že je dobrej Namo web editor ten by nešel pužívá ho můj kamarád?
Namo neznam, ale koukam ted na nej, tak proc ne ;)
jj tak jo ale dal jsem to do Namo web editor a zmizeli obrázky ):
A jak mám zjistit ID?
ID ceho ?
No na některé věi potřebuju ID asi webu nebo nevím a bez něho to nejde např chtěl jsem vložit hudbu na pozadí ale nejde a ani nepůjde nebo toplist potřebuje ID
Hudbu na pozadí dáš <bgsound> do hlavičky a žádný ID nepotřebuješ. Na jakpsatweb.cz to je všechno hezky vysvětlený.
"např chtěl jsem vložit hudbu na pozadí" - doufám, že zůstane jen u chtíče, normální člověk hudbu na pozadí stránky nesnáší (jednak již obvykle poslouchá něco jiného, druhak ho to vyděsí a třeťak je to zbytečné stahování velikých souborů).

Jinak co se týče uvedené webové stránky - máš to takové neuspořádané, datově objemné (tipuju, že ta fotka třídy byla v nějakém ohromně obrovském rozlišení, že jí trvalo 5 vteřin, než se natáhla celá - což je v případě mého poněkud rychlého připojení dost zlé) a málo obsažné. Nemluvě o pravopisných chybách a špatnému zobrazení českých písmenek. Dále, animované gify jsou c00l asi jako kůl v plotě, prostě jsou už asi deset let z módy.

Takže zační řešit problémy, které jsem uvedl.
Fuj těch je hudbu nedávám gifi líbí se mi nechávám fotka se mi na 8mb za sek zobrazí hned na 1mb taky hned chybi písemné jdu opravit fotka měla rozlišení asi Jako má scener a to bude 9000x4800obrazových bodů
No já třeba z html neumím LAUTR NIC, ale pomohl mi program na vytváření webu a doplňků pro web - Xara Webstyle 4. Je to opravdu bezvadný progam, nemusíš dělat žádné operace ani nic, stačí si vybrat nějaký pěkný layout(já jich tam mám 15) a v něm si uděláš nějaké menu apod..:) Je to fakt šíleně jednoduché.
Kdyžtak ho sežeň.;)
Musim Te pochvalit, vymyslel jsi skvely napad, jak si zvysit navstevnost svych stranek... Blahopreji a doporucim...
> rozlišení asi Jako má scener a to bude 9000x4800obrazových bodů
mozna pred zaklady HTML by se siklo trosku uvodu do prace s pocitacem a s daty; nekde si precist, jak funguje internet, jake jsou obvykle prenosove rychlosti a spocitat si, jak dlouho takovou fotku bude clovek s prumernou rychlosti stahovat a k cemu mu je takova velikost, kdyz vetsina lidi pouziva 1024×768...
Asi máte všichni pravdu já to vím ale moc se mi to spravovat nedaři ):