Reklama se mi ne a ne zobrazit:(
Změnil jsem si design, takže kód reklamy jsem si jen zkopíroval na stejné místo, ale stále se mi reklama nezobrazuje. Prosím o radu...
Díky
ME SE TAKY NEZOBRAZUJE ! A DOCELA BLBNE A DELA TO S MYCH STRANEK OHAVNOST !
jo to mně tež mám tam ten kód ale ten robot tam tu reklamu vůbec nedává je to jakesi čudné
Tak to dela asi vsem jak tak koukam.A take jsem si vsiml, ze asi nejede ani postovni server.Jestli mate na strankach mailform, zkuste, esli vam odesila.Mne teda ne.
1: na qudesign.unas.cz je reklama uplne nahore na indexu
Jim: na jimnorton.czweb.org vidim reklamu nahore vedle loga. mam vlastni mailform a funguje.
Hele koukej poradne kdo co pise, jo :D Ja o reklame nic nepsal...tu ja mam vyresenou :) A to ze jim blbnul server je jejich problem, ne ?
Jim:
>>> Tak to dela asi vsem jak tak koukam
>>> Ja o reklame nic nepsal...tu ja mam vyresenou
tak nevím... co teda znamená v tvém podání "všem"? jako všem kromě tebe? jak to máme asi poznat? :-)
anjn porad...Ja myslel celkove problemy s WZ...na reklamu hazu bobek, kdyz jim nejde = jejich problem.Ja jen ze mi psal jeden na ICQ, ze mi chce poslat z MailFormu otazku, ale ja nic nedostal.Tak tam juknu, zkusim >> nejde >> koukam na WZ forum a tady debata o reklame, no.Vzdyt se kvuli te reklame nacitaly veskere stanky pul roku, nez to zobrazilo to nic, co tam bylo. :D
No já si taky nestěžuju, že ji tam nemám, jenže je taky počítadlem přístupů pro webzdarma. Nechci tedy aby mi potom zrušili doménu, kvůli toho, že jim to nefunguje:(
nj, ale ted uz vse funguje a u tebe na sajtnach stale neni ?
mně se tam ta rekalam tež furt nezobrazuje i když na jiných webech funguje normlně tak nevim co je
Taky se mi nezobrazuje reklama...je treba tam zkopirovat odkaz na ni? Myslela jsem, ze se o to postaraji sami...
s jakou priponou mate weby na kterych nejde ta reklama? Me na .wz.cz jede vsude v pohode. na .xf.cz ne. http://www.tutorials.xf.cz/ ani kdyz do indexu.html dam jenom <!--WZ-REKLAMA-1.0--> takze robot ma prazdniny nebo co?
btw zdrojak vypada takhle.. na konci stranky
neco..
......
....
</table>
<center>
<!-- Misto pro banner -->
<div align="center"><!--WZ-REKLAMA-1.0--></div>
<!-- Konec Misto pro banner -->
</center>
</body>
trochu divne ne?
Robot zaspal... snad se svet kvuli tomu nezbori.
to doufam, hlavne at to do mesice spravi.. :-)
prosím poraďte mi někdo jak je to vůbec s tou reklamou. Spouštim svoje první stránky a nevim jestli musim vložit do zdrojáku nějakou tu jejich reklamu nebo si to tam přidají sami?
Možná je to blbá otázka ale fakt sem tak nějak nováček.
Pls poraďte mi, nechci aby mi vymazali stránky kvůli nevědomosti.
Díkes
po nahrati souboru na server se reklama prida sama tam, kam ma.
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
2Monika: v *administraci* si nastav, kam chces reklamu vkladat - bud na první (tedy jen jednu, úvodní) stránku nahoru, příp. na všechny stránky dolu. Pokud používáš na stránkách rámce, napiš tam taky do příslušného pole, do jakého rámce (pokud si vybereš reklamu na všech stránkách dole) se má vkládat. Pokud si vybereš vkládání na úvodní stránku nahoru, musíš v té administraci zadat jméno souboru, do kterého se tedy má vložit.
Do příslušných stránek-kam reklama patří- pak vložíš reklamní kód, který je napsán na stránce
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
a ten bude nahrazen za reklamu.