Smazala se mi stránka

Měla jsem stránku na svém webu a smazal se mi celý obsah. Zrovna jsem si chtěla dělat zálohu do počítače a ona se mi smazala. Ještě ke všemu byla dosti velká a obsáhlá, už to nikdy takle nenapíši. Mohli byste mi to prosím nějak vysvětlit?
Předem děkuji za odpověd.
Jinak se stránka zdá být v pořádku. Nic jiného nechybí.
no... priste to delej tak, ze mas kompletni web u sebe na pc, tam delas zmeny, a teprve zmeneny veci pak nahravat sem...
Bud stastna za jednu stranku, ja kdysi prisel o cely web, na kterem jsem pracoval pres dva roky - slo o server s hudebni tematikou. Vzpominam si na nekonecne shaneni a trideni materialu, skoro dokonale preklady mnoha desitek pisnicek, clanku, zkouseni a prepisovani tabulatur... Zrovna jsem mel problemy s pocitacem a a prisel jsem na nem o vsechna data, vcetne zalohy webu - a v ten den se nejak poskodil disk na serveru a ja prisel o cely web i na netu. Tyden pred tim jsem samozrejme smazal starsi kopii odsud z WebZdarma... Taky uz nic takovyho nedam nikdy dohromady...
predem si vsechna data a webové stránky pripravujte doma, ukládejte si je a pak vkladejte sem. Me se to taky stalo, ze sem prisel o stranky. nevim, cim to je, ale sitove problemy mi fakt lezou krkem. Soucitim se vsemi, jenz prisli o stranky, je to drina je udelat. JK
Tak to je teda fakt smůla.
Já mám zde na webzdarma celkem 4 stránky, z toho mám 2 zálohovaný a ta čtvrtá je strašná(nic na ní není, je to jenom taková kostra bez ničeho). Ale kdybych je zálohovaný neměla, nic by se nestalo.
Ta poslední už teda jako za něco stojí a z tý se mi zrovna ta stránka smázla.

Tonik : Hmm, budu si to pamatovat. ;)
Supr už mě to jede!
omg