Nefungují obrázky

Mám dost velkej problém, na mých stránkách www.webdesinger.webz.cz se nezobrazují obrázky i když adresa je napsaná správně, vůbec nevim co mám dělat, v podpoře toho moc není. Umím sice vyrábět stránky, ale tohle mi dělá problém už pěkně dlouho. Díky každýmu za radu. Občas přemýšlim jestli to není v mým editoru, protože mi i moje kámoška říkala, že se jí ty obrázky na jejím počítači taky nezobrazují. Fakticky díky každýmu :o)
A to umíš dělat stránky? Pokud umíš, tak jistě víš, že ty obrázky musí být na serveru umístěné a musí mít přesně takový název, jak na ně odkazuješ ve stránkách. Bohužel nemohu posoudit konkrétní příčinu, neboť ti ke vší smůle chybí index.html (hlavní stránka).
Pokud jsi ty obrázky používal i k normální grafice a zůstaly ti ve CMYK tak je musíš převést do RGB.
Nípalovi: Teď už to můžeš posoudit, jelikož jsem to měla špatně napsaný, ale teď to tam je. Máš pravdu, pokuď umím webovky měla bych vědět, že obrázky se nejdřív musí dát na server. Jenže jsme jenom lidi a já taky nejsem neomylná. Za celou dobu jsem nepřišla na to jak ty obrázky na server dát, pořád mi s tím někdo pomáhal. Takže bych tě chtěla požádat, jestli bys mi to vysvětlil. Děkuji
obrazky nahrajes na server uplne stejne jako ostatni soubory, treba pres ftp: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
zadnej z tech obrazku neni na serveru
Tak moc děkuju
Pokaždé když se pokusím připojit ftp, tak mi to napíše že jméno nebo heslo není správné
A to i přesto, že si to zkontroluju 4x
Můj př.: (když to doplním)*
Hostitel:otazka.webz.cz
Užïvatel:otazka.webz.cz
Heslo:blablinky
Místní adresář:C:\Documents and Settings\Blabla\Dokumenty
a zaškrtnu políčko pasivní režim
*doplňuju jiný příklady, takže máte smůlu :o)

Tak jestli to mám správně? V čem je problém?
skús začať na adrese http://www.w3schools.com/html/html_intro.asp
ze sa nemozes pripojit na ftp je tim ze mas domenu *.webz.cz ja sem ju mel taky a ted sem ju zmenil na WZ.cz a neni problem pa
terri:
zkus
Hostitel: ftp.webz.cz
Užïvatel: otazka.webz.cz
Heslo: blablinkya
j-p: tato varianta hostitele uz davno nefunguje, nebo se pletu?
pletes.. me to funguje..
ok, ale neshoduje se to s oficialnim postupem na WebZdarma. Proste fungovat by to nemelo, ikdyz na UNAS to mozna jde...
njn.. tak to budu radit jenom lidem UNAS.