Poradí někdo ?

Když si chci založit svůj WEB... tak to chce při registraci doménu (?) .... poradí mi někdo jak na to? Chtěl bych si založit nějakou www stránku, ale jsem v této oblasti začátečník. Dík
myslis tady na webzdarma? tam si mas vybrat jakou chces adresu toho webu
Co mám dělat, když mě to všude pustí ale nepustí mě to do správce souborů, resp. mě naběhne klasika tahle stránka nelze zobrazit, co s tím mám potom dělat? Stránka, kterou jsem nově založil totiž šla úplně v pohodě spustit a pak najednou to nešlo :-((( a do správce souborů se nemůžu dostat abych to spravil...jestli je tedy chyba v u mě :-).
Díky za rychlé rady :-))
Honza
pouzij FTP
http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#6
Kdyš chci nahrát soubor na WZ normalně ne přes FTP tak pomě to chce znova heslo a jménu.Co stim mam ďelat?
nastav si pasivni rezim..
doteraz som nikdy nemal problem prihlasit sa cez ftp v ttcmd na svoje konto. teraz ho ale mam. zadam spravne login, pass a po chvili mi vypise "prikaz PORT neuspesny!" neviete co s tym mam robit?
btw, cez web sa nalogujem bez problemov.
nastav si pasivni rezim
Zkuste to, co jsem radila v jiném vláknu: před tím, než začnete jakkoli adminovat svoje stránky, v nastavení resetujte MySQL. Nám to teda pomáhá, že nejdřív provedeme toto a pak teprve jdeme na "správce souborů" a tam už to pak funguje normálně. Sice to musíme dělat pokaždé, když se přihlásíme a máme v úmyslu na stránkách něco měnit, ale co naděláme:-( lepší než nic
2Dart Zira: A nesmaže se tím náhodou ta db? :), to by asi nebylo nejlepší.

Mě se to taky stává v TCommandru, to má webzdarma jen asi nějakou slabou chvilku, myslím že režimem to nebude protože pasivní mám. V nejhorším se tam kdyžtak dostanu přes web.